![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa asteptam sa vedem care va fi solutia instantelor norvegiene ca sa putem trage o concluzie.Momentan sunt foarte multe aspecte contradictorii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aspecte contradictorii nu sunt.
Este clar, a spus-o femeia de la Babernetus: daca copiii spun la scoala ca au fost batuti in familie, atunci copiii sunt luati din familie. Copiii nu fac diferenta intre o palmuta si o bataie sora cu moartea care jese cu vatamare corporala si ruperi de oase. Asa ca la o palmuta ei vor spune la scoala ca au fost batuti. Situatia famililor de romani prinsi de autoritati cu degetele la usa se poate inbunatati doar prin presiuni din afara. Anume daca autoritatile romane si mai ales presedintele tarii se implica pentru ai scapa. Daca nu.......dumnezeu cu mila. |
|
|||
|
|||
![]()
Este dreptul dvs sa credeti ce doriti cum si eu am acest drept, sa nu fiu de acord cu dvs sau cu altii. Din punctul meu de vedere nu numai ca exista aspecte contradictorii dar a existat minciuna, manipulare si alte lucruri la mijloc. Dupa ce se va termina totul, daca ceea ce cred eu se confirma, vi-le voi prezenta. Eu prefer sa vad mai intai o hotarare definitiva si apoi sa trag concluziile, pentru ca hotararile se dau motivat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hotararea a fost judecatoreasca si definitiva inainte sa ia copiii.
Restul este doar o farsa, pentru ca parinti sa treaca printr-un proces in care sa uite de copiii lor. Adica se da impresia ca ei mai pot sa castige cazul. Aceasta au recunoscut foarte bine penticostalii si au inceput cu presiunea comunitatii lor numeroase. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prea vreti sa induceti ideea ca un copil este un idiot care nu stie pe ce lume este. Un copil este o fiinta umana cu drepturi, chiar daca nu este adult, nu vad de ce nu ar avea drepturi la fel ca un adult. Are dreptul sa spuna daca este agresat pentru a capata protectie. |
|
|||
|
|||
![]()
Care credeti ca sunt acelea aspecte contradictorii?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ce protectie au primit fetele? Dreptul de a fi mutate 2 sau 3 ani de la o familie la alta. Iar la 18 ani sa fie scoase in strada. Cine le mai plateste facultatea? Barbatenetus? |
|
|||
|
|||
![]()
Este alegerea dvs sa credeti ca este o farsa, eu nu cred asta si mai cred ca vor aparea, incet incet, detalii interesante, din ambele directii.Si se vor elucida si cateva minciuni, mai ales din perioada cand totul abia era la inceput.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca nici una dintre partile implicate nu spun momentan tot ce stiu.
|
|