Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2016, 21:57:14
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Eu zic sa asteptam sa vedem care va fi solutia instantelor norvegiene ca sa putem trage o concluzie.Momentan sunt foarte multe aspecte contradictorii.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:12:49
Ion Pop Ion Pop is offline
Banned

Data înregistrării: 19.02.2011
Locație: Tinuturile Rinului, Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Aspecte contradictorii nu sunt.

Este clar, a spus-o femeia de la Babernetus: daca copiii spun la scoala ca au fost batuti in familie, atunci copiii sunt luati din familie.

Copiii nu fac diferenta intre o palmuta si o bataie sora cu moartea care jese cu vatamare corporala si ruperi de oase.

Asa ca la o palmuta ei vor spune la scoala ca au fost batuti.

Situatia famililor de romani prinsi de autoritati cu degetele la usa se poate inbunatati doar prin presiuni din afara. Anume daca autoritatile romane si mai ales presedintele tarii se implica pentru ai scapa. Daca nu.......dumnezeu cu mila.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:16:44
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Este dreptul dvs sa credeti ce doriti cum si eu am acest drept, sa nu fiu de acord cu dvs sau cu altii. Din punctul meu de vedere nu numai ca exista aspecte contradictorii dar a existat minciuna, manipulare si alte lucruri la mijloc. Dupa ce se va termina totul, daca ceea ce cred eu se confirma, vi-le voi prezenta. Eu prefer sa vad mai intai o hotarare definitiva si apoi sa trag concluziile, pentru ca hotararile se dau motivat.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:20:35
Banned

Implicit

Hotararea a fost judecatoreasca si definitiva inainte sa ia copiii.

Restul este doar o farsa, pentru ca parinti sa treaca printr-un proces in care sa uite de copiii lor.

Adica se da impresia ca ei mai pot sa castige cazul.

Aceasta au recunoscut foarte bine penticostalii si au inceput cu presiunea comunitatii lor numeroase.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:20:54
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ion Pop Vezi mesajul
Aspecte contradictorii nu sunt.

Este clar, a spus-o femeia de la Babernetus: daca copiii spun la scoala ca au fost batuti in familie, atunci copiii sunt luati din familie.

Copiii nu fac diferenta intre o palmuta si o bataie sora cu moartea care jese cu vatamare corporala si ruperi de oase.

Asa ca la o palmuta ei vor spune la scoala ca au fost batuti.

Situatia famililor de romani prinsi de autoritati cu degetele la usa se poate inbunatati doar prin presiuni din afara. Anume daca autoritatile romane si mai ales presedintele tarii se implica pentru ai scapa. Daca nu.......dumnezeu cu mila.
Acele fete au 7 si 9 ani, nu 3 sau 4 ani, nu sunt retardate, pot face diferenta intre o palma si o bataie crancena.
Prea vreti sa induceti ideea ca un copil este un idiot care nu stie pe ce lume este.
Un copil este o fiinta umana cu drepturi, chiar daca nu este adult, nu vad de ce nu ar avea drepturi la fel ca un adult. Are dreptul sa spuna daca este agresat pentru a capata protectie.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:24:27
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Eu zic sa asteptam sa vedem care va fi solutia instantelor norvegiene ca sa putem trage o concluzie.Momentan sunt foarte multe aspecte contradictorii.
Care credeti ca sunt acelea aspecte contradictorii?
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:24:44
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Acele fete au 7 si 9 ani, nu 3 sau 4 ani, nu sunt retardate, pot face diferenta intre o palma si o bataie crancena.
Prea vreti sa induceti ideea ca un copil este un idiot care nu stie pe ce lume este.
Un copil este o fiinta umana cu drepturi, chiar daca nu este adult, nu vad de ce nu ar avea drepturi la fel ca un adult. Are dreptul sa spuna daca este agresat pentru a capata protectie.
Suntem copii pana la 30 sau chiar 40 de ani.

Si ce protectie au primit fetele? Dreptul de a fi mutate 2 sau 3 ani de la o familie la alta. Iar la 18 ani sa fie scoase in strada.

Cine le mai plateste facultatea? Barbatenetus?
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:25:20
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Este alegerea dvs sa credeti ca este o farsa, eu nu cred asta si mai cred ca vor aparea, incet incet, detalii interesante, din ambele directii.Si se vor elucida si cateva minciuni, mai ales din perioada cand totul abia era la inceput.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:26:26
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Este dreptul dvs sa credeti ce doriti cum si eu am acest drept, sa nu fiu de acord cu dvs sau cu altii. Din punctul meu de vedere nu numai ca exista aspecte contradictorii dar a existat minciuna, manipulare si alte lucruri la mijloc. Dupa ce se va termina totul, daca ceea ce cred eu se confirma, vi-le voi prezenta. Eu prefer sa vad mai intai o hotarare definitiva si apoi sa trag concluziile, pentru ca hotararile se dau motivat.
E bine cum procedati, dar totusi ce credeti d-voastra?
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:28:22
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Eu cred ca nici una dintre partile implicate nu spun momentan tot ce stiu.
Reply With Quote
Răspunde