![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Noul Testament ai mai citit si tu asa in ultima vreme?
Ceva de draci vs post si rugaciune ai cetit?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si "poate fi" daunatatoare mult mai des in contextul societatii de la noi de exemplu. Pe de alta parte, o luna jumatate fara produse de origine animala nu omoara pe nimeni. Ba chiar dimpotriva. Cine tine la sanatea lui ar trebui sa se obisnuiasca cu postul. Chiar negru.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Da' io? Că am olecuțâcă de burtică. Cât oi mai trăi?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sau io. Probabil ca tu esti suplu pe linga mine.
Serios acum, ideea cu "preotii viciosi care inseala masele" e pe cit de banala, pe atit de cretina. Propaganda vecina cu basinile, ca nivel intelectual. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De la unii care practica simonia ma astept la orice. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Decat intr-o asemenea familie, mai bine la casa de copii sau la altii in familie. Aceasta familie ii indoctrineaza si ii si bate. Mai rau de atat ce poate fi? Sunt o secta periculoasa, penticostalii astia, exact ca Martorii lui Iehova. https://www.youtube.com/watch?v=LACyLTsH4ac Aici vedeti cum sunt spalati pe creier in taberele penticostale copiii americani, la fel este si in cele romanesti, am fost acolo si stiu ce spun, sunt ca musulmanii din taberele lor de indoctrinare. Last edited by aubergine; 25.02.2016 at 17:21:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci sa vedem cine ar mai fi de acord sa mearga la biserica si cati s-ar mai declara credinciosi, cand trebuie sa dea banul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Alin are dreptate in fata Inchizitiei de azi sau de ieri exista o singura cale de scapare: sa recunosti cu lacrimi, sa plangi si sa te umilesti, sa cazi in genunchi si sa faci ce iti spun ei, inchizitorii (acum proaspat dusati si machiati). |
|