![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca... undele gravitationale sunt o "chestie" semnificativa in cadrul teoriei gravitatiei? Nu inteleg unde vrei sa ajungi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dar eu ca omenire nu am descoperit nimic zilele astea. Stiam deja ca aia sunt plecati de mult cu sorcova. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar dacă tu îi crezi pe fizicieni pe cuvânt, nu văd de ce nu ai crede că apostolul Pavel l-a întâlnit pe Hristos pe drumul Damascului, eveniment care i-a schimbat total viața și a ajuns chiar să primească martiriul?
|
|||
|
|||
![]()
Poate pentru ca nu este "logic", adica asa cum am invatat cu totii la scolile scientiste ca ar fi "normal" si "sanatos".
Deh, rulam fiecare si creditam ca reper valoric ceea ce ni s-a pus in minte, individual si in grup, cand eram scoleri. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu inteleg care e problema cu Einstein ? Care e problema ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai cine are vreo problema cu Ainstain ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde chestia cu apostolul Pavel?! Am discutat eu candva de chestia asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Deosebirea fata de ce s-a intamplat anul trecut sau cand a fost, e ca atunci existau doua tabere pentru ca exista unii care contesta ideea cu inflatia dar nimeni nu contesta ca relativitatea generalizata descrie corect ceea ce se intampla in univers ( sau nu-s prea multi oricum si nu-s nume importante ). Asa ca asa zisa descoperire le rezolva tuturor problemele - pot construi acum un accelerator de particule mai mare cu care sa caute gravitroni si materie intunecata pana ies la pensie, pot construi mai multe LIGO-uri de astea si chiar BICEP 3 si 4 ca sa caute in continuare ce cautau anul trecut samd. E treaba lor, ca oricum decat sa fure Gigel banii sau sa le plateasca occidentalii ajutor social mai bine sa-si faca damblaua astia si poate pana la urma iese ceva bun din asta. Dar intelege ca nu toti suntem chiar asa impresionati...la fel cum tu nu esti impresionat de alte lucruri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe credincioșii creștini îi ridiculizezi (cu dibăcie de troll experimentat), dar față de o ispravă științifică gonflată mediatic te comporți asemenea lor. Ce părere ai de "chestia" asta?
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 13.02.2016 at 22:49:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|