![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Recunosc, domn'le. Normal ca cu ce am citit eu prin jurnale pe net nu pot sa inteleg munca de zeci de ani a unor oameni de stiinta. Dar ma consolez cu faptul ca niste cunostinte generale sunt mai bune decat nimic :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce bine ar fi daca ai intelege ca e la fel si in cazul unor crestini care nu au avut parte de experiente spirituale personale. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
E delir pe reddit acolo : Wow putem detecta un vant tras in Alfa Centauri !
![]() Pentru mine asemenea experimente par cladite pe nisipuri miscatoare. Construim niste detectoare apoi asteptam sa gasim un anumit semnal. Una e sa produci tu un eveniment si apoi sa vezi daca exista semnalul respectiv si alta e sa astepti un anumit semnal ignorand orice altceva pentru ca nu-i asa, de vreme ce nu e semnalul pe care-l astepti tu, nu s-a intamplat nimic inca. :) Oricum imi place ca sunt si unii acolo care se intreaba daca treaba asta e mai mult decat un hobby al unora. :) Last edited by iuliu46; 12.02.2016 at 00:15:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inseamna ca SETI sau cum se cheama spalarea asta de bani e de fapt despre copromantie. Last edited by Intrarea Vagonului; 12.02.2016 at 07:39:29. |
|