![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
oricum va fi greu...Dumnezeu cu mila . |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
oricum Doamne fereste sa fiu in acesta situatie..sa ne fereasca Dumnezeu .Maica Domnului si toti Sfintii de astfel de nenorociri. |
|
|
|||
|
|||
|
Sfintenie, nu gluma.
|
|
|
|||
|
|||
|
acum..am zis ca asa cred ca as face..daca mi ajuta Dumnezeu..ca asa ar trebui sa procedam...dar..na.. nu se stie ce va fi in viitor...in fine oricum si daca as fi vrut sa mi se implanteze.. n as fi avut bani..si ar fi fost un semn ca nu mi permit.. |
|
|
|||
|
|||
|
bla, bla,bla, buum-bum, bla-bla...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pastile nu refuzi? Ca cipurile astea, nu se stie niciodata unde se ascund. Ca de ex. in calculatorul de la care tastezi acum.
|
|||
|
|||
|
Citat:
pastile nu refuz..acestea sunt cunoscute de mult timp. fiind si Sfinti Doctori fara de arginti.. nici calculator..nici telefon.. influenteaza si acestea dar sunt inafara corpului.. faptul ca s a descoperit aceasta asemanare a functionarii cipului cu pecetea mie mi s a parut importanta ..si am dorit sa postez . |
|
|
|||
|
|||
|
Mereu m-am intrebat cum ar fi reactionat crestinii din timpurile scrierii Apocalipsei in fata unei asemenea interpretari. Raspunsul este undeva dincolo de hotarul imaginatiei mele si probabil si a lor :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pe vremea aceea, oamenii si-ar fi bandajat (in fier impenetrabil) mainile si fruntea. Asa vor fi si aparut manusile (impermeabile), coiful, eventual chiar scutul (cu sau fara cruce). Ce credeti, are sens? |
|
|