![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
daca dragoste nu e, nimic nu e.
lasa impresia parintilor ca te-ai despartit de ea. intalnestete cu fata ta, iubiti-va si pana la urma va fi bine. nu fi suparat, toate lucrurile se intampla cu un singur scop, ca sa te intareasca in viata. eu am plecat de acasa cu prietena mea, viitoarea mea sotie dar aveam un job full time, iar acum prin diferite circumstante :)) m-am reintors in casa parintilor mei care acum este a mea, avem doi copii si mergem inainte. Nu renunta la dragoste, mai bine sa mananci pesmet urcat dar cu bucurie decat un bou ingrasat dar cu suparare. ai ajuns la varsta la care stii ce trebuie sa faci. PS:singurele lucruri bune pe care le-am facut in viata mea au fost sa ma casatoresc si sa avem 2 copii, in rest :))) nimic bun. Domnul sa-ti lumineze calea. Last edited by Mihailescu-Marin Daniel; 29.01.2016 at 08:59:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si il asiguri ca pana la urma va fi bine... Ceva gen "nu veti muri"... Felicitari, crestine! |
|
|||
|
|||
![]()
Totusi nu trebuie sa mergeti asa pe ascuns, sa va mintiti parintii!
Sustineti-va in fata parintilor punctul dumneavoastra de vedere, intr-un mod calm, civilizat, dar ferm in accelasi timp, explicati-le de ce o iubiti si vreti sa fiti impreuna cu aceea fata toata viata. Ganditi-va ca aveti totusi 22 de ani, deci sunteti la o vartsa la care nu ar trebui sa fie o problema sa va sustineti punctul de vedere in fata parintilor dumneavoastra, o varsta la care puteti spune deschis ceea ce simtiti si ce va doriti. In plus, o relatie adevarata (care apoi sa duca spre o casatorie) nu mi se pare normal a fi dusa pe ascuns, si sa stai sa te feresti sa nu te vada parintii! |
|
||||
|
||||
![]()
am spus sa lase impresia nu sa minta,
am spus sa se iubeasca nu sa preacurveasca (iubirea este de mute feluri) acum intelegeti ce vreti voi. |
|
||||
|
||||
![]()
Mi-e teama ca asta nu ar fi decat o solutie temporara...Mai devreme sau mai tarziu, minciuna se va spulbera..Cum crezi ca vor reactiona parintii?
El incearca sa le dovedeasca ca a ajuns la o varsta cand poate lua singur decizii..bune sau rele...nu mai e chiar copil si stie ce vrea de la viata.Cum crezi ca le castiga respectul si le va arata ca a ajuns la maturitatea de gandire necesara daca incepe cu minciuni... Cat poate rezista iluzia asta?de la cateva zile pana la cativa ani..Daca el se gandeste la casatorie, copii ,s.a.m.d , mai devreme sau mai tarziu, parintii vor trebui sa afle...Si atunci nu va fi decat rau, iti garantez... Mai bine adevarul in fata, chiar daca o sa doara!
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si iubirea aia pe ascuns fara consimtamantul parintilor si, eventual, a Bisericii - ce nume poarta? Acuma, inteleg si eu ce pot. Nu ce vreau. |
|
|||
|
|||
![]()
Revin dupa aproape 6 luni. Sunt în continuare cu această fată, însă părinții mei nici în ziua de astăzi nu sunt de acord cu relația asta. Chiar am avut o discuție mai aprinsă cu mama mea , în care i-am cerut să asculte toată povestea fetei respective (o consideră "țigancă" pe nedrept , tatăl ei fiind adoptat de familia respectivă) ,însă nici așa nu a vrut. L-a luat pe "NU" în brațe și cu el merge înainte. Nu vrea să asculte , nu vrea să înțeleagă. Știe doar că fata asta, nu e aleasa mea și mă amenință că eu cu ei (cu părinții mei) , vom fi cei mai mari dușmani dacă nu renunț la ea.
Mulțumesc tuturor, pentru sfaturile acordate, însă încă mai am nevoie și de altele. |
|
|||
|
|||
![]()
Simplu, castiga-ti independenta financiara, daca poti muta-te in alt oras, casatoriti-va, etc.