![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
WL Craig: "That's silly [...] No T-Rex on Earth, no muslims in the US Senate" etc. Ce a vrut studentul sa spuna, dar nu a facut-o complet, fiindca i s-a parut redundant sa repete: "You cannot prove the non-existence of a thing that is supernatural, outside the physical world, with whom you have no way of interacting whatsoever." Craig a evitat raspunsul cu mare dibacie, pe care nu i-o contesta nimeni. Asta nu inseamna ca studentul nu a avut, de fapt, dreptate. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cu Dumnzeu poti interactiona. Trebuie doar sa crezi Uite si dovada: O tânără salvată miraculos de la Colectiv, mărturisire emotionantă despre întâlnirea cu Dumnezeu: Sunt atee. Atunci a fost prima dată in viatta mea când am rostit numele lui Dumnezeu si i-am cerut ceva: să mă salveze. Si m-a salvat!" http://www.activenews.ro/stiri/O-tan...-salvat-128017
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nop, doar o simpla rugaciune.
Dumnezeu nu s-a ocupat de fonoizolatie, nici de organizarea concertului, nici de artificii, nici de aprobarile PSI ...
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
![]() Hai baftă! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu iau teoriile drept fapte si speranta drept realitate? :)
|
|||
|
|||
|
Selectivi?! Ha! Haotici, mai degrabă. Prima victimă a ateismului militant e logica. Nu mai vorbesc de "rafinamente" ca bunul-simț...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ai o demonstrație logică pentru existența lui Dumnezeu? |
|
|
|||
|
|||
|
Dar tu ai o demonstratie logica ca o combinatie aleatoare de evenimente intr-un mediu entropic poate produce, chiar si in decursul a miliarde de ani, ceva de complexitatatea creierului uman atasat unui organism la fel de complex anti-entropic?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.02.2016 at 14:47:44. |
|
|
|||
|
|||
|
Da, Coadă Impușcătoare. E îndeajuns să mă uit la Natură, și văd, prin Operă, pe Autor. Îmi pare deopotrivă rău și sunt profund nedumerit că nu poți/vrei să Îl vezi la rîndul tău.
|
|
|