![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok, n-ai inteles, deci iti mai explic o data.
Sau de doua ori. De cate ori e nevoie. Nu o lua personal. Pentru irascibilitatea ta si originile ei - oricare ar fi ele, am toata compasiunea. Dar in definitiv, nu e vorba de tine sau viata ta. Cel mult e vorba de niste opinii pe care e exprimi. Daca nu iti place o alta parere, poti sa o ignori. Chiar si daca modul meu de exprimare iti lasa impresia ca e o adresa personala. Dar atat timp cat mi se va parera ca e ceva de comentat, voi comenta, Fie ca iti place sa nu.
|
|||
|
|||
![]()
Perfect de acord, ai reusit in cateva cuvinte sa-mi spui ceva mai interesant decat toate replicile tale de pana acum.Desi a fost, din nefericire,necesar un lung si plictisitor dialog, intr-un final,sacrificiul a meritat si ai rostit cuvintele logice.Mai bine mai tarziu decat niciodata.Banuiesc ca nu a fost foarte greu de ajuns la aceasta concluzie, dar,de obicei,cand omul scrie ceva retine mai repede. Pt viitor.
Sunt absolut convins ca asta nu te va impiedica, intr-un timp mai scurt sau mai lung, sa o iei de la capat. Voi supravietui incercarii fara sa ajung, sper, sa-ti adresez calificative de care ai avut parte, destul de recent, pe acest forum, din partea altor useri. Te rog sa apreciezi ca m-am straduit cat am putut sa ma abtin in acest sens.Over and out, iti cedez dialogul, monologul, whatever, in totalitate. Numai bine din partea mea! Last edited by Pelerin spre Rasarit; 24.01.2016 at 18:30:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Saracutul de tine, bine ca ti-am zis-o eu, ca tu nu stiai decat cel mult sa "initiezi" in ultima instanta, un dialog ca la usa cortului, asemeni altui utilizator "faimos" pe acest forum.
Aparentele de bun simt, educatie, pedigree si etc. se pare ca nu pot fi pastrate la nesfarsit, realitatea pana la urma iese la suprafata. Sa fii santatos si..drum bun.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 24.01.2016 at 18:38:32. |
|
||||
|
||||
![]()
Sa-ti fie rușine, mare rușine, pentru noua ta ieșire impotriva unui user de mare finețe si educație a acestui forum , de un echilibru aparte , dar mojicia si nesimțirea ta n-au margini .
Esti un etalon al mojiciei si nesimțirii ! ! ! Rusine !
|
|||
|
|||
![]()
Ușor bre!
Uite că nici mie nu mi-au plăcut ultimele intervenții ale lui Pelerin de pe acest topic, lucru pe care l-am semnalat. Finețe, finețe...dar cu subtilități tot la fel de fine. Am ajuns să dăm credit drăcoveniilor din vest motivând că se poate și mai rău. Și văd că se tot insistă. În cazul de față nu văd nimic greșit din partea lui Alin, intervențiile au fost pertinente și de bun simț în dialogul cu Pelerin. Acum, că sunt facturi mai vechi de plătit, asta nu știu. P.S.:Ție nu ți-e rușine de intervențiile tale? Devii ridicol când postezi kilometri de citate din Sfinții Părinți și când deschizi gura lași de dorit. Băieții tocmai ți-au reglat conturile, nu era musai să intervii apelând la jigniri. Sau faptul că ești scutit de banare îți dă acest drept? Nu-ți șade bine, frate! De mult am vrut să-ți semnalez acest lucru, dar am tot amânat. Last edited by ovidiu b.; 24.01.2016 at 23:32:58. |
|
||||
|
||||
![]()
Din nou dai dovadă de ipocrizie presărată cu NESIMȚIRE, dar e alegerea ta .
In altă ordine de idei, bre sa-i spui tatucului tău sau cui îți permite . Ai înțeles?
|
|||
|
|||
![]()
Nu, n-am înțeles...cum poți jigni sistematic fără să fii banat? Sau cum poți să acuzi pe alții că fură când tu ești cu mâța-n sac? Sau ție ți se permite și altora nu? Uite că am ales și eu forma asta de mirare, așa ca între bărbați.
Ai priceput? Last edited by ovidiu b.; 24.01.2016 at 23:58:06. |
|