![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca oricum pana la urma banii nu sunt ai nostrii.Sunt tot ai lui Dummnezeu,iar el ne da cand in cand mai multi ca sa vada cum ii gestionam, cum sadim si noi via. Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce tampenii vorbesti.
Sa lasi bani in mana hotilor nu e pomana.
|
||||
|
||||
|
Mai eu zau ca le-as lasa lor banii...mai mult timp pierd facandu-mi viata amara...
Cu conditia sa ma vad cu ei sa zica "Bogdaproste". Ca atunci ar fi pomana, nu? :)) fac si eu haz de necaz!
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
faci pomana independent si ti-i recuperezi. Intre timp pana se misca politia poti sa te misti chiar tu inainte.Citeste acatisul Sfantului Mina si roaga-l sa te ajute. Lectura placuta: http://www.crestinortodox.ro/sfinti/...iti-97617.html |
|
|
|||
|
|||
|
Pseudologica pseudospirituala.
|
||||
|
||||
|
Haha..zau ca-mi vine sa rad, Alin cum pui problema..Esti un tip super ok, apreciez ca incerci sa ajuti dar pana nu critici, nu te simti bine. Si pe mine , si pe altii....As zice ca esti in fecioara, ca ei au simtul critic dus la extrem...Ai fi tare bun de socru..:)
Apropo de pseudologica pseuspirituala, pomana se poate numi si suma pe care mi-a luat-o banca din cont ca sa faca "investigatii"? Evident ca nici banii astia nu mi-i mai recuperez, evident ca nu am si nu o sa am nici un raspuns de la ei...Ma intreb de ce nu mi-au dat un telefon sa-mi spuna macar "Bogdaproste"! :)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|
|||
|
|||
|
Despre ce suma, banca si investigatii e vorba mai exact?