![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Lasa ca la un calificativ negativ din 50 pozitive nu se uita nimeni.
In plus, poti deschide disputa la staff -ul okazii si sa-ti anuleze calificativul negativ daca ai dreptate. Nasol e ca la olx nu sunt calificative. Acolo chiar ca inoti in ape tulburi, vrand nevrand. A patentat okazii sistemul de calificative de nu l-au implementat si astia?
|
|||
|
|||
![]()
ba sa stii ca se uita , mai ales genul de oameni banuitori , in special oamenii in varsta , si omul te intreaba ce e cu calificativul ala .......bineinteles ca sunt si oameni care gandesc ca tine si isi zic ca un cal neg in fata altor pozitive nu are valoare...in fine...
in leg cu staff-ul okazii ...........am renuntat la contul meu de acolo , din cauza comisioanelor absolut NESIMTITE , pe care ti le pretind , abia asteapta sa iti incarci contul cu 10 euro , ca apoi sa iti trimita nu stiu ce notificari pentru tot felul de comisioane .......am sunat la ei si dupa o jumatate de ora de stat pe asteptare , mi-a raspuns unul care a vorbit ca la usa cortului , se vedea clar ca respectivul habar nu avea de ce inseamna o discutie civilizata , intr-un cuvant sunt praf si pulbere , comisioanele si jecmanirea sunt preocuparile lor cele mai de seama ...... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca sunt specificate f. bine comisionale, daca nu le stii si te-ai inscris orbeste, e problema ta.
Ce e cu adevarat nasol, nu poti plati sa zicem comision de 1 euro si gata, trebuie sa platesti minim nu stiu cat care sunt bani blocati practic.
|
|||
|
|||
![]()
bineinteles ca sunt specificate comisioanele , insa au ei grija sa iti mai traga din credit , ba ca este pentru administrarea contului , ba ca nu stiu ce tampenii .........si colac peste pupaza , daca ceri explicatii si nu stiu ce sa iti raspunda , iti baga placa cu ,, a fost o eroare de soft , sa vedem ce putem face,,...............
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc de ajutor, Edy..este o placere sa vad ca oamenii chiar imi sar in ajutor si vin cu idei, sfaturi, experiente personale, etc...
Pentru cei interesati de cursul evenimentelor si ce s-a mai intamplat, daca am reusit sau nu sa-mi mai recuperez banutii, va pot spune ca au trecut aproape 2 luni si...nimic.Nici un telefon de la politie...plangerea mea probabil sta si acum prafuita pe un birou..in curand va fi trecuta la "dosare nesolutionate". E a treia zi de Craciun, acus urmeaza Revelionul,Sf.Vasile, Sf.Ion, etc...Sperante n-am ca-n 2016 ma va suna cineva, fie de la Politie, fie macar de la banca, ca am depus si acolo sesizare sa faca ei investigatii..ba chiar mi-au retras si niste bani din cont pt investigatia respectiva..:) Traim in Romania si mori cu dreptatea agatata de gat...am toate datele care i-ar putea incrimina:nume, cont IBAN, pana si anuntul care l-au postat pe OLX..dar.. Sunt deja resemnata si chiar evit sa ma mai enervez pe subiectul asta.Dumnezeu va face dreptate mai devreme si mai tarziu si asta spune totul.
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prea multe programe, venite dinspre UE ori de peste ocean ori de aiurea si, in genere, prea multi oameni ocupati. Oamenii au treaba, multa treaba, traim vremuri febrile! Speranta zic c-ar fi, tinind cont ca masina nu e oprita complet ci doar lenta. Elefantul burtos al birocratiei se misca lent. Si totusi se misca!...) Sper inca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil n-au timp/chef si mizeaza pe pasivitatea dvs. care daca devine fapt, dosarul se va "dizolva" cu timpul. Nu stiu daca nu exista si alte cai pentru a depune o reclamatie (procuratura?) eventual puteti consulta un jurist sau avocat.