Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2015, 01:25:45
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Dar ne bagi lampa in ochi mie si lui Alin spunandu-ne ca nu permitem sa ne satisfaca decat lucrurile pe care le-am asimilat. :)
Reply With Quote
Vechi 03.12.2015, 01:31:58
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Dar ne bagi lampa in ochi mie si lui Alin spunandu-ne ca nu permitem sa ne satisfaca decat lucrurile pe care le-am asimilat. :)
Vedeți și voi o lumină diferită în peisaj,hop pe ea să o stigem ca da rău la poză:)
Vechi 03.12.2015, 01:35:29
Senior Member

Implicit

Dar unde am incercat eu sa-ti sting lumina ? Eu vad ca tu ai inceput sa ne explici care-i lumina buna si pe care ar trebui s-o stingem ca sa facem o lume mai nu stiu cum. :)

Din punctul meu de vedere te-ai ratacit atat de tare in intuneric incat nici daca ai aprinde lumina nu te-ar ajuta prea mult ( ca nu poti afla pe ce planeta esti nici cu lumina aprinsa ). Dar e problema ta.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2015, 01:46:17
Senior Member

Implicit

Citat:
Dar unde am incercat eu sa-ti sting lumina ? Eu vad ca tu ai inceput sa ne explici care-i lumina buna si pe care ar trebui s-o stingem ca sa facem o lume mai nu stiu cum. :)

Din punctul meu de vedere te-ai ratacit atat de tare in intuneric incat nici daca ai aprinde lumina nu te-ar ajuta prea mult ( ca nu poti afla pe ce planeta esti nici cu lumina aprinsa ). Dar e problema ta.
Hai ca ai umor:).Păcat ca nu ai inteles unde am vrut să ajung eu.Așa am reactionat eu când eram superdozat cu ortodoxie,pe care am luat-o iîn serios,și am iînceput să văd sși alte puncte de vedere,apoi am i cercat să iînțeleg, și încă sunt la punctul asta.
Vechi 03.12.2015, 01:57:21
Senior Member

Implicit

Adica esti in punctul in care inca incerci sa intelegi ? Ia-o usor, ca cine stie cu ce te superdozezi de data asta.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2015, 02:07:17
Senior Member

Implicit

Citat:
Adica esti in punctul in care inca incerci sa intelegi ? Ia-o usor, ca cine stie cu ce te superdozezi de data asta.
Când aderezi la o religie,credință sau știu eu ce sectă,în mod conștient bineînțeles, nu ca așa m-am născut și așa știu, e ca și când te-ai însura.După mine un om capabil să rămâie tributar unei singure credinte toată viață e capabil să fie fidel femeii de lângă el.Aventurieri,fie ei și ideatici, nu pot face asta.
Vechi 03.12.2015, 02:38:49
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit Forum

Si eu navighez aceat forum din 2010. Sunt cativa useri, cum e AlinB, care ar fi bine sa ii ignori.

Totusi, impasul tau spiritual nu trebuie sa se rasfranga asupra persoanelor din jur. Nici o dezbatere, oricat de bine construita intelctual nu iti va aduce pacea. Fie o sa ai parte de un dialog la unison cu oameni cu aceleasi puncte de vedere sau ajungi la o polemica unde castiga orgoliul si politica cuvintelor.

Sper ca Dumnezeu sa te lumineze!

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde