![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar ne bagi lampa in ochi mie si lui Alin spunandu-ne ca nu permitem sa ne satisfaca decat lucrurile pe care le-am asimilat. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Vedeți și voi o lumină diferită în peisaj,hop pe ea să o stigem ca da rău la poză:)
|
|||
|
|||
|
Dar unde am incercat eu sa-ti sting lumina ? Eu vad ca tu ai inceput sa ne explici care-i lumina buna si pe care ar trebui s-o stingem ca sa facem o lume mai nu stiu cum. :)
Din punctul meu de vedere te-ai ratacit atat de tare in intuneric incat nici daca ai aprinde lumina nu te-ar ajuta prea mult ( ca nu poti afla pe ce planeta esti nici cu lumina aprinsa |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Adica esti in punctul in care inca incerci sa intelegi ? Ia-o usor, ca cine stie cu ce te superdozezi de data asta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Când aderezi la o religie,credință sau știu eu ce sectă,în mod conștient bineînțeles, nu ca așa m-am născut și așa știu, e ca și când te-ai însura.După mine un om capabil să rămâie tributar unei singure credinte toată viață e capabil să fie fidel femeii de lângă el.Aventurieri,fie ei și ideatici, nu pot face asta.
|
|||
|
|||
|
Si eu navighez aceat forum din 2010. Sunt cativa useri, cum e AlinB, care ar fi bine sa ii ignori.
Totusi, impasul tau spiritual nu trebuie sa se rasfranga asupra persoanelor din jur. Nici o dezbatere, oricat de bine construita intelctual nu iti va aduce pacea. Fie o sa ai parte de un dialog la unison cu oameni cu aceleasi puncte de vedere sau ajungi la o polemica unde castiga orgoliul si politica cuvintelor. Sper ca Dumnezeu sa te lumineze! Doamne ajuta! |
|
|