![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sūrat ar-Rūm (Arabic: سورة الروم, "The Romans") is the 30th surah of the Qur'an. It consists of 60 ayat. The word Rûm (literally 'Romans'), which occurs in the first ayah, refers to the Eastern Roman Empire, also known as the Byzantine Empire; hence the title is sometimes also translated as "The Byzantines".[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Ar-Rum
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Să facem o moschee, atunci.
|
|||
|
|||
![]()
E taman pe dos. Profetia e ca ei vor veni la noi. Evident, nu doar in sens fizic.
|
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Să facem niște moschei, atunci.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Si in altele despre chestia cu bizantinii, cica ar scrie acolo ca s-ar uni musulmanii cu bizantinii la un moment dat. |
|
|||
|
|||
![]()
Desi daca citim partea cu " nu se falesc " e clar ca e vorba despre niste crestini care fie au disparut de mult, fie nu au aparut inca. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Iata ca dupa Statul Islamic a aparut si Statul Crestin :
https://www.rt.com/news/323822-belgi...ristian-state/ Colegii nostri razboinici se pot inrola acum linistiti si-si pot purta razboiul impotriva "dusmanilor crucii". Asta in uralele "prietenilor crucii" carora le convine de minune sa-i vada pe crestini si musulmani incaierandu-se, ca vorba aia extremism religios si... Imagine no religion. |
|
|||
|
|||
![]()
Dl. Mihnea s-a inrolat deja :)
Pana la razboiul cu rusii, unde a jurat ca va ocupa loc in prima linie, trebuie sa se antreneze putin.. :) Se pare ca ateii care cantau melodia cu "e vina religie" ori au ragusit, ori nu prea erau credibili pentru ce au de gand sa faca, asa ca au nevoie de o melodie noua, cu exemplificari ceva mai recente.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 28.11.2015 at 18:55:55. |
|