![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa iti spun ceva personal. unde locuiesc eu, in chestia numita capitala, sunt multe familii musulmane. Ii vad zilnic, si ii recunosc dupa, ai ghicit, broboada femeilor. Stii ce zic cand ii vad? Nu, nu am pusee demnte de ura si/sau frica. Nici vorba. In caverna mnetalului meu se aude un "Dumnezeu sa ii ajute". De ce? din doua motive: pentru ca ce poarta femiele acelea imi aduce aminte de...Preasfanta. Asa era si este Ea invesmantata. Stii asta, e o chestiune orientala. Insa cum nimic nu e intamplator, stiu ca exact asta e vestimentatia femii care se teme de Domnul si de barabt. Daca tu vezi, chiar si in provincie in orase, deseori femie crestine cu capul acoperit, ca "inapoiatele" de la tzara, iti fac eu cinste cand vii in Buc. Asa ca zic din nou: domnul sa ii apere pe musulmanii adevarati, adica oamenii intregi la minte si suflet. Sa ii consider teroristi ex officio? Nu sunt idiot. Cel putin nu atat de idiot. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, au o liniste a lor fascinanta :)
|
||||
|
||||
![]()
"Ex officio" inseamna "din (in) calitate oficiala". De exemplu: "ministrul de externe al Rusiei a declarat, ex officio ca intrarea Rusiei intr-o coalitie...(etc)"
Pentru sensul dorit, este mai nimerit sa folosim ex ante, sau, optim, a priori. Nu te supara, doar stii ca e o neimportanta corectie frateasca. Vreau ca Theodor de Mopsuestia sa nu ajunga in Intrarea Vagonului....
|
||||
|
||||
![]()
Ptiu! Citisem cu "i" în loc de altă literă.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ti-a luat mult sa te prinzi de gluma amicului nostru cu multiple personalitati... :))
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ehei, cand eram in a sasea, si vagoanele cu seminte de floarea soarelui si dovleac asteptau sa traverseze Lizeanu, ttecand pe langa URAC, noi baietii dadeam la stanga cantitati enorme, cat puteau toate buzunarele cuprinde, de seminte, pe care le haleam in nestire la scoala. Vremuri frumoase... Cum zicea careva pe o retea de socializare "In comunism furi de la stat, in capitalism fura statul si corporatiile de la tine". Eh, tempi passati... Era fiorul lucrului interzis in mintea de post-puber, mno... |
|
|||
|
|||
![]()
Bine ca n-ai amintiri cu strada Doamna Ghica. Ca sa nu amintesc alte nume de strazi de prin zona.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Back ontopic, bros & sis: Erdogan a luat-o pe tobogan tare de tot, daca nu cumva cineva tuciuriu si askelabric a sunat de peste Atlantic... |
|