![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Avorturile in occident sunt mascate de folosirea pe scara larga a anticonceptionalelor.
Asa ca e cam greu sa faci o comparatie.
|
|||
|
|||
![]()
Pai ar putea sa faca o statistica direct a chiuretajelor (mi-e scarba sa scriu cuvantul asta blestemat), si atunci se va sti cu precizie care este treaba.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La noi se fac avorturi pentru ca nu exista o educatie a anti-conceptiei. Acolo se taie din start sansa la conceptie sau au loc asa zise avorturi "chimice", curat, invizibil dar nu mai putin criminal.
|
|||
|
|||
![]()
Blindfolded Muslim man with sign “Do you trust me?” hugs hundreds in Paris
https://www.youtube.com/watch?v=lRbbEQkraYg Near mourning sight at Place de la Republique an unknown man drew much attention by blindfolding himself and putting out two signs reading “I’m a Muslim, but I’m told that I’m a terrorist” and “I trust you, do you trust me? If yes, hug me.”
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am prieteni atei, care sunt si ramna prieteni daca sunt oameni. A fi om include sa nu arunci cu laturi in credinta, la urma urmei in umanitatea celuilalt. Si cei care m-au ajutat cel mai mult in viata sunt tocmai adeptii credintelor abrahamice puse in coltul infamiei din mintea mea. Deci, stiu,si stiu si altii, sa fac/facem deosebirea intre fratele nostru omul, si credinta/ideile sale, adica aurul sau gunoiul din minbte si inima. Nu e nevoie, pentru acest discernamant, de teatru politic-corect, absolut lamentabil de sentimentalist. Vorba lui Frank Herbert in Chapterhouse Dune: "Daca rasucesti volanul ca sa nu calci un catel, e sentiment. Daca, evitand cainele, omori un om, e vorba de sentimentalism". Genial! A fi musulman NU este a fi terorist. Nici macar a fi ateu. O spun public si o asum. Insa, a fi musulman care zice "Moarte crestinilor si evreilor, ca sa a zis Allah" sau a fi ateu care zice "Cei care cred in Dumnezeu sunt cretini inutili societatii", e altceva. Extremistii de orice fel sunt aureolati, ca perceptie, cu starea cu care citim pe garduri si usi de curte "cave canem". Adica, extremismul "musca". Asta e problema. Esecul unei ideologii sau credinte incepe din momentul in care mor oameni din cauza adeptilor acelie credinte. Ei bine, acolo e punctul in care nu trebuie vreodata sa se ajunga. Cu orice pret, viata umana trebuie protejata. Ideologiile, religiiile, teoriile, modele/toanele de un fel sau altul, vin si pleaca. Last edited by Intrarea Vagonului; 25.11.2015 at 22:39:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Aha..si aia care l-au imbratisat au calcat vreun catzel sau cum?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa iti spun ceva personal. unde locuiesc eu, in chestia numita capitala, sunt multe familii musulmane. Ii vad zilnic, si ii recunosc dupa, ai ghicit, broboada femeilor. Stii ce zic cand ii vad? Nu, nu am pusee demnte de ura si/sau frica. Nici vorba. In caverna mnetalului meu se aude un "Dumnezeu sa ii ajute". De ce? din doua motive: pentru ca ce poarta femiele acelea imi aduce aminte de...Preasfanta. Asa era si este Ea invesmantata. Stii asta, e o chestiune orientala. Insa cum nimic nu e intamplator, stiu ca exact asta e vestimentatia femii care se teme de Domnul si de barabt. Daca tu vezi, chiar si in provincie in orase, deseori femie crestine cu capul acoperit, ca "inapoiatele" de la tzara, iti fac eu cinste cand vii in Buc. Asa ca zic din nou: domnul sa ii apere pe musulmanii adevarati, adica oamenii intregi la minte si suflet. Sa ii consider teroristi ex officio? Nu sunt idiot. Cel putin nu atat de idiot. |
|