![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Un fleac de cincimiijuma' de mesaje...
Iote pe ce se duc banii mei, pe citirea a 5k5 prostii...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mie toata actiunea asta mi se pare o scena din filmele cu Stan si Bran. Parca le-a luat Dumnezeu mintile tuturor incepand cu Mr. President...daca o fi avut vreodata minte. Sigur, trebuie sa-i asculti pe oamenii aia, dar sa-i lasi pe 0.5% din populatie sa vorbeasca in numele tuturor ? Si chestia cu mail-ul...In fine, e momentul tinerilor frumosi acum. Sa-i lasam sa-si faca de cap. Last edited by iuliu46; 06.11.2015 at 13:52:31. |
|
|
||||
|
||||
|
În continuare îți țin pumnii.
Ți-i dau când se termină.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Si ii tin pumnii Patriarhului. Ar fi grotesc sa fie demis la presiunea unor basini de meatbags. Singurul Care e mai presus de Sinodul care il pune si il da jos pe Patriarh e Bunul Dumnezeu. Punct.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cine să-l demită dom'le, ți-e rău?
|
|||
|
|||
|
Dragos, nu te-ai prins ca oxiurii lui soros il vor dat jos, si probabil, horribile dictu, mort pe Patriarh?
|
|
|
||||
|
||||
|
Că-l vor e una.
Rămâne de văzut când și cum se va întâmpla asta. DEOCAMDATĂ, repet, DEOCAMDATĂ doar ceva probleme de sănătate (Doamne ferește!) îl pot da jos pe patriarh. Sinodul n-ar îndrăzni să facă ceva.
|
|||
|
|||
|
Nu e momentul lor, e momentul impotirva lor. Dar n-au aflat inca.
|
|||
|
|||
|
Asa e, din pacate. De fapt, impotriva noastra.
|
|
|