![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Faptul ca acel meatbag (eu nu le zic "tineri frumosi", ci meatbags) a flatulat asa ceva e o dovada pentru un singur lucru: ca e prost, si el insusi e o constructie inutila. :)))) Refuz sa cred aiurelile din mass-media, anume ca multi romani chiar latra impotriva Bisericii. Intotdeauna ce apare in mass-meida este "umflat". Da, sunt multi cretini, dar nu ei sunt dominanti. Nu inca. |
|
|
|||
|
|||
|
Uite ca si unul asa mai tampitel ca CTP poate sa sesizeze ridicolul:
http://jurnalul.ro/stiri/observator/...ne-700487.html Citat:
Intr-adevar, care pot fi "reprezentantii manifestantilor"? Alesi cum? Prin vot democratic? Reprezinta ei cu adevarat vointa/interesul tarii sau cei mai tupeisti si fara scrupule vor iesi in fata promitand marea cu sarea? Cred ca e cel mai evident caz de populism si manipulare ridicola a "societatii civile". Ma rog, vorba vine, se pare ca prin "societate civila" in ziua de azi se inteleg niste grupuri de interese cu acte de ONG, cu cat mai multe cu atat mai bine. Asta e noul substitut pentru democratie (o utopie, oricum): strada face legea. De fapt si de drept, se pregateste introducerea unor masuri care nu treaba cu democratia, sub pretextul "vointei populare". Exact ca si in Ukraina - si stim foarte bine unde au ajuns cu modelul asta de "democratie originala".
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 06.11.2015 at 11:15:15. |
|
|