![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Exact Asta caut să explic , aici e gravitatea !
|
|||
|
|||
![]()
Acum să nu coalizăm nici cu turma manipulată.
![]() Hai să rămânem creștini (pe cât posibil). |
|
|||
|
|||
![]()
Daca voua va place ce se intampla, sau credeti ca-i mai putin grav sa va alaturati dracilor alora decat dracilor de pe forum si din interiorul Bisericii... knock yourself out, vorba romanului. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Exclus...dar pe Ponta nu l-am dorit de la început.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu tare ma tem ca nu l-am dorit pe nici unul. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer, nu știu pe cine aș pune dacă ar fi să aleg numai eu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ia uite-i pe astia :
http://www.stiripesurse.ro/patriarhu...ie_972084.html Pun o poza de la un eveniment religios sa para ca-s multi. Din ce am inteles, nu foarte multi au marsat la ideea cretinilor atunci cand au trecut pe langa Patriarhie. Dar uite ca ziaristii isi fac treaba bine - "25.000 la Patriarhie". ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Acum va înțelege Pelerin și alții de ce era mai bine ca Patriarhul să nu se arate. Orice alegere ar fi făcut PF, jurnaliștii o întorceau împotriva Bisericii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sau asta:
"Preotul nu vine neinvitat" (Contantin Stoica, purtător de cuvânt BOR) Când te trezești cu popa de Crăciun, Bobotează, Paști la ușă, să-i spui că: "Preotul nu vine neinvitat". |
|
|||
|
|||
![]()
Eu inteleg mai mult sau mai putin dar nu as dori sa comentez cam tot ce-mi trece prin cap din doua simple motive: in esenta nu cunosc toate detaliile si in al doilea rand nu am obiceiul sa si scriu tot ce-mi trece prin cap :) Las ca timpul sa-mi demonstreze daca ce cred acum, in sinea mea, a fost o opinie corecta sau gresita.
|
|