Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2015, 19:58:56
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu am spus ca pentru noi nu ar reprezenta asta. Dar pentru ei nu e acelasi lucru. Ce naiba, parca voi nu ati fost sau nu ati avut prieteni rockeri.
Uite-l pe asta : Probabil il cunosc multi dintre voi. Si se afiseaza cu tot felul de cranii, cruci intoarse si asa mai departe :

https://www.youtube.com/watch?featur...Rw-j9Wiw#t=251
Asta nu inseamna ca nu ar avea acelasi efect ca si daca ar crede. Daca cineva se taie cu un cutit la un deget i se face rana si daca el stie ca e cutit si daca nu stie. Si daca cineva dracuie din obisnuita tot cheama pe vrajmasul chiar daca el nu-si da seama. Cuvantul "naiba" este tot o denumire a vrajmasului https://dexonline.ro/definitie/naiba
P.S. Si eu ma fost rocker, in sensul ca ascultam muzica heavy si eram intr-un grup.
Vechi 04.11.2015, 20:04:23
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
P.S. Si eu ma fost rocker, in sensul ca ascultam muzica heavy si eram intr-un grup.
Ei vezi, de fapt nu ai fost rocker. A fi rocker înseamnă cu totul altceva decât a asculta un tip de muzică și a "fi într-un grup".

Dar nu mă aștept ca tu să înțelegi. Pentru că tocmai incapacitatea ta de a înțelege te-a oprit să fi un rocker adevărat.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Vechi 04.11.2015, 20:10:03
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Mă maistre, măcar e creștin.
Vechi 04.11.2015, 20:15:07
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul

Dar nu mă aștept ca tu să înțelegi. Pentru că tocmai incapacitatea ta de a înțelege te-a oprit să fi un rocker adevărat.
Pfff ! Rocker adevarat. Te apuca rasul, zau asa. Fiecare rocker s-a considerat sau se considera a fi "adevarat".

Despre oameni de felul asta si de ce nu-i bine sa-i judecam :

Parintele Serafim Rose : ” Toata lumea ii judeca pe acesti copii, se feresc pe strada de ei din cauza frizurilor ciudate, din cauza hainelor colorate si rupte, din cauza cerceilor, din cauza tatuajelor, le striga ca sunt satanisti si drogati! Este teribil ce se intampla cu acesti copii, traiesc in iad si nimeni nu le intinde o mana de ajutor. Eu atat va spuna voua: Din randurile lor se vor ridica viitori mucenici ai lui Hristos. "
Vechi 04.11.2015, 20:19:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:

Parintele Serafim Rose : ” Din randurile lor se vor ridica viitori mucenici ai lui Hristos. "
Felicitări pentru acest citat extraordinar care se adeverste !
Mulțumiri :)
Vechi 04.11.2015, 20:21:01
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Iuliu, eu am fost și sunt și voi fi, sper, rocker, dar nu am nici haine colorate și rupte, nici cercei, nici tatuaje, nici frizură deosebită.

Nu sunt sigur că înțelegem același lucru prin "rocker".
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Vechi 04.11.2015, 20:46:28
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Iuliu, eu am fost și sunt și voi fi, sper, rocker, dar nu am nici haine colorate și rupte, nici cercei, nici tatuaje, nici frizură deosebită.

Nu sunt sigur că înțelegem același lucru prin "rocker".
Nici eu nu am tatuaje, nici gauri in urechi, nu am avut parul lung decat in liceu pentru ca atunci se luau aia de mine si asa mai departe. Dar asta nu inseamna ca fenomenul nu e asociat cu lucrurile astea. Majoritatea asa erau si cred ca si acum e la fel.
La fel cum au fost perioade lungi in care nu veneam o data acasa noaptea treaz, aveam prieteni care experimentau tot felul de chestii halucinogene, faceam tot felul de gesturi dracesti si chiar cativa au mers atat de departe pe drumul spre dark side incat s-au sinucis ( pe timpul ala cimitirele erau mai putin pazite si noptile mai lungi ).
Toate lucrurile despre care unii cred ca sunt adevarate, SUNT ADEVARATE. Si fiecare dintre noi isi inchipuia ca era un rocker adevarat.
Vechi 04.11.2015, 21:42:06
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
La fel cum au fost perioade lungi in care nu veneam o data acasa noaptea treaz, aveam prieteni care experimentau tot felul de chestii halucinogene
:)))...Iartă-mă dar nu m-am putut abține să nu râd când ți-am citit mesajul amintindu-mi de perioada adolescenței mai mult sau mai puțin identică.
Astea da amintiri din copilărie! Creangă e mic copil.
Vechi 04.11.2015, 21:16:09
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Parintele Serafim Rose : ” Toata lumea ii judeca pe acesti copii, se feresc pe strada de ei din cauza frizurilor ciudate, din cauza hainelor colorate si rupte, din cauza cerceilor, din cauza tatuajelor, le striga ca sunt satanisti si drogati! Este teribil ce se intampla cu acesti copii, traiesc in iad si nimeni nu le intinde o mana de ajutor. Eu atat va spuna voua: Din randurile lor se vor ridica viitori mucenici ai lui Hristos. "
E corect tot ce spune Parintele Serafim. Totusi, cred ca e vorba mai mult de punkisti, rockerii nu sunt chiar asa rau. Parintele spune ca ei traiesc in iad si ca unii se vor putea ridica (deci ca nu vor ramane asa, cum spera colegul nostru catolic).
Vechi 04.11.2015, 21:27:35
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
E corect tot ce spune Parintele Serafim. Totusi, cred ca e vorba mai mult de punkisti, rockerii nu sunt chiar asa rau. Parintele spune ca ei traiesc in iad si ca unii se vor putea ridica (deci ca nu vor ramane asa, cum spera colegul nostru catolic).

Pe timpul parintelui Serafim, miscarea punk era in plina glorie. Dar e acelasi lucru, doar ca se spune ca aia-s mai violenti. Daca ai fost intr-un grup de asta atunci o sa stii ca printre rockeri sunt si destui "punkisti". Chiar si eu am ajuns la Politie de vreo 2 ori si nu eram nici prea violent, nici nu prea era politie pe vremea aia.
Subiect închis