![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Vazui acum pe Facebook numele lui George Maior. Nu e important asta, nu ma intereseaza speculatiile unora si nu ma intereseaza nici daca or sa-l puna premier pe Becali ( ba chiar m-as bucura :) )
Dar intrebarea este : Am vazut in multe sondaje ca Maior asta e acolo in topul increderii populatiei. E vreunul dintre voi care are incredere in Maior ? Mie mi s-a parut intotdeauna un buton lipsit de orice fel de carisma - nu mi-i inchipui nici macar pe tinerii frumosi din ziua de azi marsaluind pe strazi scandandu-i numele. ![]() Dar poate ma insel eu si exista oameni care chiar au incredere in unul ca el. |
|
|||
|
|||
![]()
Cine e ala? :))
Voi nu intelegeti ca in tara asta lucrurile nu stau intr-un singur om? Daca ar fi un om care sa vrea cu adevarat sa schimbe lucrurile in ciuda a ceea ce vrea un sistem intreg, sistemul o sa-l striveasca. Simplu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era unul ieri care propunea ca armata sa preia puterea. Eu as fi adaugat : Si cine ar fi cel mai potrivit sa conduca tara decat cel mai mare in grad - maresalul Oprea ? :D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi-e scarba. Democratia, pardon demono-cratita asta, la care demonii gatesc suflete, e o mare porcarie. Totul se rezuma la "pentru cauza latram, sub steag ne aglutinam". |
|