Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2015, 11:26:56
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
.............
! Nu-i lista oficială :)))
Vechi 04.11.2015, 11:37:18
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Vazui acum pe Facebook numele lui George Maior. Nu e important asta, nu ma intereseaza speculatiile unora si nu ma intereseaza nici daca or sa-l puna premier pe Becali ( ba chiar m-as bucura :) )

Dar intrebarea este : Am vazut in multe sondaje ca Maior asta e acolo in topul increderii populatiei. E vreunul dintre voi care are incredere in Maior ? Mie mi s-a parut intotdeauna un buton lipsit de orice fel de carisma - nu mi-i inchipui nici macar pe tinerii frumosi din ziua de azi marsaluind pe strazi scandandu-i numele.
Dar poate ma insel eu si exista oameni care chiar au incredere in unul ca el.
Vechi 04.11.2015, 11:40:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Cine e ala? :))

Voi nu intelegeti ca in tara asta lucrurile nu stau intr-un singur om?

Daca ar fi un om care sa vrea cu adevarat sa schimbe lucrurile in ciuda a ceea ce vrea un sistem intreg, sistemul o sa-l striveasca.
Simplu.
Vechi 04.11.2015, 11:43:09
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cine e ala? :))

Voi nu intelegeti ca in tara asta lucrurile nu stau intr-un singur om?

Daca ar fi un om care sa vrea cu adevarat sa schimbe lucrurile in ciuda a ceea ce vrea un sistem intreg, sistemul o sa-l striveasca.
Simplu.
Pai ala care a fost sef la SRI. Vad ca pun astia sondaje si ala e pe locul 2 sau 3.

Era unul ieri care propunea ca armata sa preia puterea.
Eu as fi adaugat : Si cine ar fi cel mai potrivit sa conduca tara decat cel mai mare in grad - maresalul Oprea ? :D
Vechi 04.11.2015, 11:41:45
The Willful One
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Vazui acum pe Facebook numele lui George Maior. Nu e important asta, nu ma intereseaza speculatiile unora si nu ma intereseaza nici daca or sa-l puna premier pe Becali ( ba chiar m-as bucura :) )

Dar intrebarea este : Am vazut in multe sondaje ca Maior asta e acolo in topul increderii populatiei. E vreunul dintre voi care are incredere in Maior ? Mie mi s-a parut intotdeauna un buton lipsit de orice fel de carisma - nu mi-i inchipui nici macar pe tinerii frumosi din ziua de azi marsaluind pe strazi scandandu-i numele.
Dar poate ma insel eu si exista oameni care chiar au incredere in unul ca el.
E un sereist blestemat din aripa cea mai pro-occidentala/americana. Normal ca sondajele sunt facute...ca sondajele comandate, deh.
Mi-e scarba. Democratia, pardon demono-cratita asta, la care demonii gatesc suflete, e o mare porcarie. Totul se rezuma la "pentru cauza latram, sub steag ne aglutinam".
Subiect închis