Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2015, 20:53:09
The Willful One
Guest

Implicit

Ciudatul ala de saccsiv zice ca e posibil sa fi fost premeditata. Bine, tipul e un cipofob dus cu capul, ca toata secta iustinparvista, insa o intrebare ramane: oare e adevarat ca unii martori au fost amenintati? Eu sunt sceptic, deci pun orice element in balanta. Desigur, nu sunt cipofob sau legionar, multumesc lui Dumnezeu ca macar atata rahat cenusiu mai am in craniu.
Eu cred sincer ca a fost o "conspiratie" a criminalei neglijente si coruptii mioritice. Idiotii astia de nationalisti inca cred ca Romania este gradina celesta, cica. Delir mistic filetist la puterea a miliarda. Gradina Maicii Domnului cu 20 de milioane de prunci omorati, cateva mii la Lovilutie si alte sute daca nu mii la mineriade...Ha! Politica lui "merge si asa" e cea mai buna dovada ca suntem un popor care cultiva aproape-inchinarea la neglijenta. Daca mai intalnesc un paseist de genul "dacii au fost prima civilizatie, noi romanii suntem mari, Tartaria, atlantii, Bucegii, etc", il pocnesc drept in nas.
Vitele mioritice nici macar nu pot urca disciplinat intr-un tramvai si se cred popor special?! Ne lasam tinerii sa moara in nenorociri, ne omoram programat pruncii si lasam batranii sa moara de foame. Copacel si alti filetisti cu sapun pe circumvolutiuni, tineti-va visarile balcesciene acasa.
Singurul motiv pentru care cred ca exista o sansa de 0,000000001% de adevar in teoria lui saxiv este ca la un asa popor aproape sub-uman in incapacitatea de organizare si compasiune (si ma refer la a preveni nenorociri, nu doar la a reactiona dupa, sa fim bine intelesi) este ca "pestele de la cap se impute". Adica conducerea concentreaza defectele aglutinatilor ei de supusi.

Last edited by The Willful One; 02.11.2015 at 21:33:10.