![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci abstinenta in scoala exista, se preda, si nu functioneaza. Ce solutie propui? Cred ca este mai usor sa spui "nu" decat sa gasesti solutii... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce poate face profesorul de religie care oricum este indoctrinat sa-si urmareasca programa si atat? Daca o fata sub 18 ani vrea sa-si intemeieze o familie crestina nu nimic grav. Este grav cand nimeni nu-si mai asuma nicio responsabilitate si nimeni nu mai vrea altceva decat distractie... |
|
||||
|
||||
![]()
abaabbb, dacă copilul este învățat la prima oră că trebuie să fie abstinent, iar la a treia oră că atunci când face sex trebuie să pună prezervativul, cam ce crezi tu că o să rămână în capul lui ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, solutia ar fi sa cresti nivelul de trai (locuri de munca). Dar cum faci asta intr-o economie instabila, in care abia reusim sa nu intram in recesiune, si in care demolam autostrazi pentru ca nu le-am finalizat inainte sa le dam in folosire? Mentionez ca "impuscam politicieni" nu mai este o solutie cum era acum 26 de ani. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ar trebui mentionata si etnia care "ne ajuta" sa urcam in acest top. Din cate stiu eu, tinerii romani nu se casatoresc la varsta de 12 ani. Intrati intr-o clinica de obstetrica si veti vedea ca fetele de etnie tiganeasca(rroma) formeaza majoritatea adolescentelor gravide. Acum, legat de statistica; daca ne uitam pe wikipedia vedem ca in Bulgaria, tiganii reprezinta 4,7% din populatie, in timp ce in Romania reprezinta 3,3% din pop; iar asta explica 2 lucruri: primul, de ce Bulgaria e inaintea noastra in acest top, iar al doilea lucru este faptul ca elementul comun din statistica sunt tiganii. In plus, reprezentantii aceleiasi etnii nu prea frecventeaza scoala si implicit orele de religie. Pe de alta parte, introducerea educatiei sexuale in scoli nu este o solutie, a se vedea cazul Angliei, unde odata cu implementarea ed. sexuale in scoli - numarul de sarcini in randul adolescentelor a crescut. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am o problema cu educatia cu abstinenta. Dar toata lumea de pe forum care se implica in acest subiect critica, dar fara solutii. Daca tot se discuta, sa se discute solutii, nu critica. Macar sa pierdem timpul pe net intr-un mod cat de cat pozitiv.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Italia are educatie sexuala, are rata de sarcini sub 18 ani de 6/1000, si printre cel mai mic numar de avorturi din Europa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://legeaz.net/noul-cod-civil/art...rea-casatoriei |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Cate din adolescente au copii sub 18 ani in cadrul unei astfel de casatorii? |
|
|||
|
|||
![]()
Noul cod civil este in acord cu politica demografica a Romaniei... Peste tot in lume exista tendinta de a urca, in acest scop, varsta la care o casatorie poate fi admisa:
http://www.ziare.com/international/s...omania-1374939 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ecumenismul | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 43 | 15.04.2014 21:26:13 |
ORTODOXIA SI ECUMENISMUL | cristir | Despre Biserica Ortodoxa in general | 563 | 08.07.2013 03:58:38 |
Ortodoxia și ecumenismul monoteist | doctor_faustus | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 04.10.2010 22:48:14 |
Ecumenismul | IonelaCristina | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 10 | 03.04.2007 17:46:17 |
|