![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a sfințit în această după-amiază, 30 septembrie 2015,clădirea Facultății de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul din București, în urma lucrărilor de restaurare, precum și Cantina Mensa
din cadrul Centrului social-cultural Justin Patriarhul . La final, Preafericirea Sa a oferit distincții persoanelor care au contribuit la ducerea la bun sfârșit a lucrărilor efectuate, după cum urmează: - Ordinul Sfântul Ioan Gură de Aur pentru clerici PC. Pr. Ștefan Ababei, consilier patriarhal, - Ordinul Sfinții Martiri Brâncoveni pentru clerici PC. Pr. Dr. Viorel Barbu, directorul Centrului cultural-social Iustin Patriarhul , - Diploma omagială Sfântul Ioan Gură de Aur cu medalie Dlui George Ene, consilier patriarhal, - Diploma omagială Sfântul Ioan Gură de Aur cu medalie pentru Mănăstirea Radu Vodă ; Protoieria 3 Capitală; Protoieria 4 Capitală; Protoieria 5 Capitală; Protoieria 6 Capitală; Parohia Boteanu Ienii (Protoieria 1 Capitală); Parohia Sfântul Gheorghe - Grivița (Protoieria 1 Capitală); Parohia Sfântul Anton – Curtea Veche (Protoieria 3 Capitală); Parohia Sfânta Fecioară Maria (Protoieria 3 Capitală); Parohia Sfântul Ilie – Ghencea (Protoieria 5 Capitală), - Diploma de vrednicie cu chipul Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou Dlui Marian Popescu și Dlui Adrian Cantia, - Diploma de vrednicie cu chipul Maicii Domnului Dnei Ioana Culea, Director SC CONMAR PROJECT SRL București .
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 23:11:54 |
| Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 10:25:35 |
| Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 18:59:31 |
| Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 14:54:01 |
| Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 22:43:39 |
|
|