![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pentru că, dacă da, atunci devine irelevant să discutăm despre descoperiri științifice. Odată ce viața pe Marte nu există pentru că tu nu crezi, la fel cum nu crezi în Purgatoriu, nicio descoperire științifică nu te va putea convinge. Vezi cazul lui Emilian care e ferm convins că nu au existat dinozauri.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Da' tu fă în continuare exerciții de imaginație. Vei fi felicitat la un moment dat pentru asta.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Mie descoperire istorica mi se pare documentul ala pe care au pus mana capii BC si l-au publicat acum mai bine de 100 de ani pentru ca toti catolicii sa stie de ce sa se fereasca, document intitulat - Permanent instruction of the Alta Vendita
"Now then, to assure ourselves a Pope of the required dimensions, it is a question first of Shaping for this Pope a generation worthy of the reign we are dreaming of. Leave old people and those of mature age aside; go to the youth, and if it is possible, even to the children." Se pare ca generatia exista, intrebarea e daca a aparut si Papa. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu încep să cred din ce în ce mai tare-n reîncarnarea psihotică.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acu', pe subiect: daca exista undeva inteligente bio, insa nu cazute cum suntem noi, atunci e chiar ok. Ca inteligentele non-corporale, o parte deasemenea au cazut. Iar noi...suntem varza. Asa ca ne-am lamurit. Ramane de vazut cand vom vedea niste umanoizi cu un aspect datator de lesinuri. Last edited by The Willful One; 29.09.2015 at 12:44:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.09.2015 at 16:44:59. |
|
|