![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci pana in 2015 numarul a crescut. La asta se adauga prunc-uciderile care nu sunt inregistrate oficial. (prunci lepadati la ghena de gunoi, omorati si ingropati etc). |
|
|
||||
|
||||
|
Plus sterilete, plus calendar, plus prezervativ.
Mai noi, cică plus sex oral.
|
|||
|
|||
|
Eu sunt prins la mijloc:
- pentru fetele cuminti sunt prea golan, imprevizibil, de neimblanzit - pentru fetele aventuriere prea boem, profund, religios Macar pe topicuri de genul sa ma bag in seama :)) Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
|
Inseamna ca iti trebuie o fata care sa fie si ea la mijloc :))
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|
|||
|
|||
|
Si daca gaseste una la mijloc, nu sunt compatibili :) sau nu au fost compatibili pana acum..
|
|
|
||||
|
||||
|
Și fet creștine mai sunt? Unde?
|
|
|
|||
|
|||
|
Atunci cand vei merita, Dumnezeu ti le va descoperi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Poate ca ai dreptate...
|
|
|
||||
|
||||
|
Tie ti le-a descoperit ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|