![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
organizatia corporatista(pardon, pardon i se spune acum "keynote speaker"), intitulata:"Cum sa-ti refaci feng-shui-ul barbatesc in mai putin de 10 zile" ca sa ai productivitate...la munca. Un fel de Jean-Gheorghiu sentimental feng-shui-ready.(geomantzie in toata regula, ce sa mai...) Citat:
femei vrei tu , chiar si cele corporatiste. Adica bani, bani, bani, baga bani: https://www.youtube.com/watch?v=ZgbJb6ybNe4 Si dupa ce vei avea aur si bani multi si o sa ai orice femeie vrei tu, tot n-o sa fii fericit. Last edited by Copacel; 17.09.2015 at 17:49:01. |
|
|
||||
|
||||
|
Nu toate femeile-s dupa bani, desi vad multe de genul in jurul meu. Asta nu eo solutie de elatie trainica. Relatiile pe interes n-o sa tina...
Problma principala cand ne simtim singuri e chiar la noi; nu ne simtim singuri ca nu avem pe cineva neaparat; avem prieteni, parinti, frati/surori, rude etc. De cele mai multe ori cand esti axat pe ceva (in cazul tau esti axat/fixat pe faptul ca vrei pe cineva), atunci e cel mai greu sa gasesti. Lasa lucrurile sa vina de la sine, nu te fixa pe ele, ca s-ar putea ca, e fixat ce esti pe ceva anume, sa nu vezi acel ceva anume, chiar e e in fata ta, caci, probabil ti-l imaginezi intr-un anumit mod. Eu inainte sa ma casatoresc cu sotul, am fost iubiti cum se zice, 6 ani si ceva; in ianuarie facem 9 ani de cand suntem impreuna. Nici macar in 6 ani nu ajungi sa cunosti un om, nici in 9, nici intr-o viata de om (nu, nu am locuit impreuna inainte de casatorie, dar asta nu mi se pare ca a afectat in vreun mod negativ relatia); depinde si ce asteptari ai, unde poti face conpromisuri, ce poti sa accepti, ce nu poti sa accepti etc. Omul are si defecte; daca (,) cauti femeia perfecta, te nunt de pe-acum: nu o vei gasi; ea nu exista. exact asa cum nici un om nu este perfect. In primul rand ar trebui sa ai incredere in Dumnezeu, apoi in tine, si sa lsi lucrurile sa evolueze de la sine. La mine intotdeauna au mers asa lucrurile, cam in toate: am fost fixata sa ne luam o locuinta, am fost fixata si panicata ca nu raman insarcinata, am fost fixata ca nu ne ajung banii sa ne mobilam apartamentul (astea-s ultimele fixuri ce le-am avut), nici nu s-au intamplat. Cand am renuntat sa imi mai fac griji si sa las lururile a vina cand trebuie sa vina, au venit; si au venit cam toate deodata, atunci cand era nevoie: am ramas insarcinata; la foarte scurt timp am gasit apartament si ni s-a aprobat creditul; am luat apartamentul, apoi ne-au ajutat parintii (si ai lui si ai mei) sa ne mobilam tot apartamenul. Toate s-au intamplat la timpul lor, nu la comanda/dorinta noastra.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Lasa-ma sa ghicesc: Niciuna. Probabil pentru ca n-ai avut noroc in viata de bani, cum au avut altii. Dar lasa ca vine soarele si pe strada ta
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca era dupa ele, ma desfiintau.
Citat:
Eu am bafta.Dar de fapt bafta mi-o creez singur. Sa stii ca de la femeia care are liceu pana la femeia intelectuala cu doua doctorate toate doresc conturile bancare ale "fraierului". Nici nu trebuie sa cumperi.Ele se vand singure si incearca sa se bage in seama prin tot felul de penibilitati. Efectiv daca n-o bagi in seama , se baga ea in seama in mod agresiv. Si apoi tot ea face crize de personalitate. Oh vai , tentitva de parvenire n-a reusit."Fraierul" n-a pus botu'. Cele mai raspindite parvenite sunt in mediul corporatrist.Alea umbla doar pt putere/bani. Adevarate uraciuni sufletesti, brrrr.Sarcele corporatriste... Deci mai lucreaza la wishful thinking ala da, cine stie poate o sa ploua si la usa ta cu bani. Fa-te keynote speaker si mai schimba cartea de prosteala. Bag-o p-aia cu "The Secret", "daca vrei sa ai success trebuie sa aplici la nivel universal, legea atractiei si tot univerul o sa conlucreze cu tine sa ti se indeplineasca"(numai ca nu este legea atractiei ci este chiar dreaku) Sau poti sa treci pe feng-shui, meditatie Osho, dar stai putin ca ti-au luat-o inainte alti visatori de zarvaturi turcesti. Naspa pentru tine... Last edited by Copacel; 18.09.2015 at 19:08:18. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
nivelele din societate tind sa traga catre un numitor comun(mai repede sau mai lent) si anume: BANII. Mamona. Acesta este limbajul universal al socitatii. |
|
|
|||
|
|||
|
Sau perspectiva cuiva care nu are nici una nici alta dar prefera sa creada ca daca ar avea bani ar avea de toate.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Imi dau seama ca commentul este vechi, dar, asa - ca anecdota, eu sunt o corporatista si mi s-a intamplat ca tipul imi cerea 50 de Euro in timp ce imi jura dragoste eterna pe mobil iar pe net incerca sa stabileasca o partida de sex cu o blonda - care eram tot eu!!! :-))))) Pe urma el mi-a reprosat ca sunt eu prea egoista si zgarcita! Evident ca nu i-am trimis nimic. Asa ca sunt cazuri si cazuri! Sa nu generalizam |
|
|