![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul să-i miluiască! |
|
|||
|
|||
![]()
S-ar putea ca ceva de genul asta sa ne astepte si pe noi, nu foarte departe..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
" R. N. Coudenhove Kalergi, "PRAKTISCHER IDEALISMUS" ADEL - TECHNIK - PAZIFISMUS (1925) Hm..., zic Kalergi zic Paneuropa.Zic Paneuropa zic Rothchild.Zic Rothchild zic NWO. Din 1925 o coace.Din 1925 lucreaza ca sa ai aceste evenimente. Relax e doar o teorie.Nu-i nimic adevarat.Nu trebuie sa ne facem griji. Totul este o doar o poveste scrisa in 1925, asta pt ca nu aveau filme HD pe vremeia aia, cine stie. http://www.dailystormer.com/wp-conte...Pazifismus.pdf |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În treacăt fac și eu o remarcă oarecare, să fiu iertat pentru superficialitate și zicere seacă, neinspirată: funcția "Vaiurilor!" îmi pare a fi una de trezire a conștiinței adormite, iar funcția "Fericirilor" atât de trezire cât și de încredințare, de întărire a celor care deja au primit darul și îl lucrează. Astfel Păstorul fie oprește oaia când o găsește rătăcită și dă să o pună pe cale ("Vai!"), fie o mână mai departe pe drumul bun pe care a apucat-o către Staul.... Într-un cuvânt, Domnul orientează și susține pe om. În ambele ipostaze, Tatăl iubește pe copiii Lui. Slavă lui Dumnezeu pentru toate! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: am citit ca in spatele acestor tragedii ar fi George Soros
|
|||
|
|||
![]()
Tinere creștine din Siria care luptă pentru libertatea din țara lor
https://www.facebook.com/49516848059...2184357223609/ |
|
|||
|
|||
![]()
Bravo lor, ma intreb daca romancele ar face la fel...
|
|