![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar stie cineva care era standardul economic la ei inainte sa se imputa chifteaua ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-as mira sa fi fost undeva nitel peste noi
![]() Destul de sigur ca mancau bio, ceea ce noi nu prea ne permitem..
|
|||
|
|||
![]() ![]() ,,Am mers inspre el si l-am vazut. Imi era atat de frica. Arata ca si cum ar fi fost inca in viata, ca si cum ar fi dormit, zambind chiar. Fata, mainile si picioarele pareau nemiscate de putina vreme. Nu puteau sa fi fost in apa mai mult de o ora. Ochii lor erau inca deschisi. I-am inchis incet" ( Adil Demirtas, jandarmul turc din imagine) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iarta-ma daca te-am suparat. Last edited by Grand Moff Hadrianus; 03.09.2015 at 23:56:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Poate că ar fi cazul să ne amintim, că în gândirea unora..... dacă acel copil nu a fost botezat ortodox, sufletul lui s-a dus drept in iad.
Cătălin2, ești pe aici ? Ai ceva de spus ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
Ce să-ți facă, cine??
__ Mascota trupei.
|
|||
|
|||
![]()