Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.08.2015, 19:15:47
alex190
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar Vezi mesajul
Spuneam că a oferi ajutor implică să mori nițel. Sau mai mult...:) Mi-ar fi plăcut să dau curs acestei idei dar între timp interesul meu s-a evaporat.
!
Chiar vroiam sa va rog sa detaliati un pic ideea.Pentru ca si eu simt asa, desi intuitiv.Nu as sti sa exprim prea bine in cuvinte.Dar cand se va putea, nu e graba.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 24.08.2015, 21:51:37
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alex190 Vezi mesajul
Adica sunt situatii in care trebuie sa pasim usor, pe varfuri, cu delicatete, cu prudenta.
Cu totul adevărat, găsesc că ați spus. În treburile sufletești nici nu se poate înainta altfel.
Exceptînd mersul pe vârfuri (....:)), cunoașteți probabil că sunt mulți oameni care așa și pășesc unii spre alții, în toate situațiile: cu delicatețe, cu prudență, uneori de-a dreptul diafan....:) Sunt oamenii îmbunătățiți prin nevoință și Har.....
Reply With Quote
Vechi 25.08.2015, 07:37:49
alex190
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar Vezi mesajul
Cu totul adevărat, găsesc că ați spus. În treburile sufletești nici nu se poate înainta altfel.
Exceptînd mersul pe vârfuri (....:)), cunoașteți probabil că sunt mulți oameni care așa și pășesc unii spre alții, în toate situațiile: cu delicatețe, cu prudență, uneori de-a dreptul diafan....:) Sunt oamenii îmbunătățiți prin nevoință și Har.....
"Mers pe varfuri" in sens pozitiv, ca si cum ai intra intr-o camera in care se odihneste cineva si nu vrei sa il deranjezi.Usor, fara sa trezesti fortat amintiri dureroase si sa rascolesti rani vechi.Sa il odihnim pe aproapele, sa nu intram cu bocancii si cu multa galagie , reprosuri etc in sufletul si in durerea lui.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2015, 18:05:29
Banned

Smile

[quote=alex190;598899]....reeditat

Last edited by Ioan_Cezar; 27.08.2015 at 18:12:34.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2015, 18:09:23
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alex190 Vezi mesajul
"Mers pe varfuri" in sens pozitiv, ca si cum ai intra intr-o camera in care se odihneste cineva si nu vrei sa il deranjezi.Usor, fara sa trezesti fortat amintiri dureroase si sa rascolesti rani vechi.Sa il odihnim pe aproapele, sa nu intram cu bocancii si cu multa galagie , reprosuri etc in sufletul si in durerea lui.
Nu m-am gândit că mersul pe vârfuri ar avea și un sens negativ...:)
Cel mult unul ușor caraghios (îmi amintește de unele scene din desenele animate...:))
Reply With Quote
Răspunde