Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2015, 18:27:17
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Pai am vrut sa postez in acelasi ton cu Cezar,sa nu creez discrepante :)
Caci si mie mi-a mers la suflet postarea dansului :)

Cat despre creaturi si dragoste ...totul este relativ si complicat.
Chiar acum scriu cu un paianjen"vaduva neagra"in casa!!! Am incercat sa nu-l omor,sa-l prind cu o bugzooka(un fel de dispozitiv cu teava care aspira insectele si le face captive pana le eliberezi vii afara),dar incercarea a dat gres si paianjenul s-a ascuns intr-o cripta,in biblioteca.

Acum trebuie sa iau masuri nu tocmai prietenoase.
Mi-as fi dorit enorm sa am darul de a vb cu toate creaturile;pai altfel am fi facut treaba daca ne-am fi inteles.
I-as fi zis paianjenului:"bai tampitule(tampita,ca este femela-si mai naspa,ca ma umple de oua)tocmai in biblioteca mea ti-ai gasit cuib? Cum crezi ca o sa mananci niste muste zemoase?Nu o sa prinzi nimic in pustietatea asta,hai fa-te comod si lasa-ma sa te scot afara,unde nu o sa ne deranjem reciproc!"
Si gata,asta ar fi fost!

Apropos,Cezar,sa stii ca pana si jigodiile astea de vaduve negre sunt frumusele dar cam colerice :)
Yasmina, dar la voi nu este splendoarea numita vinegaroon? As vrea sa avem si in Ro asa tabiscoasa arahnida. Sau "camel spider"....Duc dorul artropodelor de peste 3 m, din epoca numita de Hesiod "de aur", sau de crestini "antediluviana"...
La noi vin deseori, cam pe toaman, plosnite verzi de copac pentatomide, stii, sunt prin Oct. in migratia de cautare de adaposturi de iarna. Am invatat-o pe a mea sa nu le kilareasca. Plosnitele de copac put misto: unii zic ca mirosul lor seamana cu unele marci de whisky genuin irlandez. Pe seceta asta, as vrea sa fac un mini-centru de ingirijit si hranit broaste din speciile mai atasate de apa, de pilde Bombina sp. Dar cum stau la bloc, nu se poate. ((((((

Last edited by Grand Moff Hadrianus; 14.08.2015 at 18:37:12.
Reply With Quote