![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, aveti o viziune asupra situatiilor sociale, economice si politice pe plan mondial foarte idealista, care, oricat de perfecta si plina de iubire sa admitem ca ar fi, nu se poate aplica la modul practic, concret!
Ca sa poata fi aplicat practic, concret, ceea ce sustineti dumneavoastra, ar trebui sa existe pe tot Globul oameni perfecti, care sa nu doreasca nicioadata sa faca vreun rau! Ori asa ceva din pacate nu exista! Nu stiu daca in viitor vor putea exista sau nu astfel de oameni si se va putea aplica practic si concret un asemenea sistem propus de dumneavoastra, insa deocamdata cert este ca nu se poate aplica un astfel de sistem. De asta avem nevoie si de armata, si de politie/jandarmerie/servicii speciale dotate cu arme de foc, si de pedepse foarte dure pentru infractiuni grave (inclusiv pedeapsa cu moartea- apropo- dumneavoastra daca Doamne fereste ati fi tatal acelei eleve violate la Vaslui de 7 tineri ati fi de acord cu aplicarea pedepsei cu moartea pentru acestia ? Eu as fi de acord cu executarea acelor tineri). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu să-ți ajute. Uită-te la statistici, să vezi câți musulmani erau acum 50 de ani în Europa și câți sunt acum. Așa, ca notă informativă. N-o duce rău, ci o va duce rău.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]()
Daca am pareri contrare celor exprimate de dumneavoastra, inseamna automat ca "nu sunt crestin"! Totusi nu cred ca ma cunoasteti asa de bine incat sa puteti spune ca sunt sau nu sunt crestin!
Nu am nimic cu dumneavoastra, va respect opiniile, insa asta nu inseamna ca trebuie sa fim cu totii de acord cu ele, iar cei care nu am fi de acord cu opiniile dumneavoastra nu am fi automat crestini! |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca in viitorul apropiat Romania o sa primeasca tot ce a pierdut.
Suntem o natiune cu o istorie foarte incarcata care a trecut prin multe patimi si pericole. O tara care de-a lungul timpului si-a facut "prieteni" foarte puternici dar si dusmani pe masura. |
|