![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Stiti cum se zice, ceea ce vedem în ceilalti este o reflectie a noastră însine.
Yasmina, eu nu i-am găsit încântători, ci oameni normali. :) Si când se roagă în public, nu cred că o fac din mândrie, ca să vadă altii, ci pur si simplu urmează 'a la carte' prescriptiile lor religioase. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Halal credinta au si omoara credinciosii in stinga si in dreapta. Nu ai drepatate ei sint niste oameni rai.
|
||||
|
||||
|
Dar cu postul la musulmani cum rămâne? cum n-avem un musulman printre noi care să ne explice, am cules câteva informatii de pe wikipedia.
The predominant practice during Ramadan is fasting from dawn to sunset. The pre-dawn meal before the fast is called the suhur, while the meal at sunset that breaks the fast is the iftar. Considering the high diversity of the global Muslim population, it is impossible to describe typical suhur or iftar meals. Muslims also engage in increased prayer and charity during Ramadan. Ramadan is also a month where Muslims try to practice increased self-discipline. This is motivated by the Hadith, especially in Al-Bukhari and Muslim, that "When Ramadan arrives, the gates of Paradise are opened and the gates of hell are locked up and devils are put in chains." Ramadan of the poor people (1938) : |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar Hartford intreba daca cunosatem musulmani si daca si noua ni se pare ca se falesc cu postul lor! Deci cam asta este tema topicului. Hardfort a intalnit musulmani care se mandresc/falesc si la fel am intalnit si eu. Daca mai sunt si alti useri care au intalnit musulmani prin Romania sa comenteze si ei ce opinie si-au facut despre ei.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Da, să vedem ce useri se mai găsesc interesati de subiect -
preferabil din cei animati de ură pentru musulmani, într-o autentică trăire crestină ! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ma si mir ce-i cu obsesia asta pt musulmani... Nu te uiti in jurul tau? sau ai ochelari roz? Spirit crestin sau nu,eu nu coalizez cu oamenii rai niciodata,nici nu-I inghit. Asta este,eu o sa-mi iau plata mea dar nu ma mai judeca pt opinia mea ca-s statornica in opinii!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
sa traiesti intr-o tara musulmana si apoi sa vezi traire...
|
||||
|
||||
|
Citat:
Multumesc pt complimentele indirecte ca as rea si intoleranta cu altii natii.Se vede ca suntem prietene virtuale. Mai draga,ai citit tot ce ti-am scris astazi pe FB in privat? Pai daca ai citit,tot mai ai curajul sa-mi spui ca este o reflectie a mea? Really? Gata,eu am terminat cu subiectul asta ,va rog nu ma mai citati!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 12.07.2015 at 11:20:43. |
|
|
||||
|
||||
|
Nu, când ti-am scris aici nu citisem ce mi-ai scris pe FB.
În fine, toate pădurile au uscături. |
|
|