![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Așa să faci. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Sper ca... ne-am iteles!
Sunt destul de bine dispus in aceasta seara, dar acest mesaj ma intristeaza. Semn ca... sunt mai multi care n-au inteles... Uneori si pledoaria pentru sfintenia Parintelui Arsenie Boca, sau apararea cu orice pret si in orice chip (nu mai mult de trei ori ce de treizeci de ori luate cate sapte...) devine extrem de obositoare. Ovidiu, citeste si tu printre randuri, te rog. Si eu si tu, suntem dintre cei care devenim extrem de obositori la un moment dat, nu crezi? Ia mai gandeste-te!
|
|||
|
|||
![]()
Am înțeles, dar nu rezist ipsitei, se scriu atâtea prostii, minciuni, bârfe.
Citat:
Citat:
Iertă-mă dacă am devenit obositor. (din nou ) ... :) Ținând cont de sfatul tău și a lui Cezar, am să mă mai gândesc. Mulțumesc pentru grija pe care mi-o porți. :) Last edited by ovidiu b.; 02.07.2015 at 02:49:51. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Boca | Carmen FUNIERU | Biserica Ortodoxa Romana | 141 | 20.01.2014 16:22:05 |
PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 14:14:43 |
7 intamplari cu Arsenie Boca | florisca | Generalitati | 13 | 31.08.2010 20:40:31 |
|