![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu poze la sfarsit, pentru cei carora le este mai greu sa se concentreze pe cuvinte:
"Moda" ortodoxa - Moda crestina http://www.sanatatesiviata.ro/famili...si-suflet-mort
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cat de periculoase sunt vaccinurile, despre cum se poate refuza vaccinarea, VACCINURILE SUNT INUTILE SI PERICULOASE ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa asta era singurul care avea si pozele respective la sfarsit. Site -ul original de unde sunt preluate nu mai functioneaza. Ti-am mai zis ca iti fug ochii in zig-zag, cauta un oftalmolog. Si poate nu doar.
|
|||
|
|||
![]()
-ce sa mai o lungim atat,deci fetele din pozele pe care le-am postat eu pot sa mearga si la plaja,dar si la Biserica,eu nici un caz nu le consider curve ca altii sau altele
-sunt eu mai pacatos voi induhovniciti asta e |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ce serviciu ati vazut voi femei cu batic pe cap? Pai sa apar asa la birou seful mi-ar spune imediat-o "ai luat-o razna? revino-ti sau pleci" :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar defapt tu dai vina pe el, când tu ești cea care nu vrei să ai capul acoperit, și îți maschezi păcatul în spatele altora. De ce? Avem două versete: "Bucurați-vă pururea. Rugați-vă neîncetat." - I Tesaloniceni 5, 16-17 și "orice femeie care se roagă cu capul neacoperit, își necinstește capul; căci tot una este ca și cum ar fi rasă." - I Corinteni 11, 5. (!!!) "Căci dacă o femeie nu-și pune văl pe cap, atunci să se și tundă. Iar dacă este lucru de rușine pentru femeie ca să se tundă ori să se radă, să-și pună văl." - I Corinteni 11, 6. (!!!) Concluzia? Femeia creștină, ortodoxă, se roagă neîncetat, trebuie să aibe neîncetat capul acoperit. E greșit? N-are cum. E mântuitor. Oriunde merge și orice face, oricând. Să aibe capul acoperit. Cu: văl, eșarfă, batic, pălărie, căciulă, bască, absolut orice. Dar să nu calce cuvântul lui Dumnezeu... E limpede...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 30.06.2015 at 16:39:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Aww, ce dragut. O sa fie si ele ca surorile lor din orientul mijlociu :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am zis ca as vrea sa port batic in mediul public pentru ca nici nu port. Vorbeam ce s-ar intampla daca m-ar vedea seful intr-o zi cu batic. Nu mi-ati raspuns: In ce serviciu ati vazut voi femei cu batic pe cap? In rest exagerati, traiti dupa aparente, dupa imbracaminte. |
|
|||
|
|||
![]()
Am observat ca mirenii care vreau sa fie considerati mai ordocsi decat altii si exagereaza in directia credintei, de fapt nu sunt ceea ce vor sa para si au multe lispuri de caracter si altele...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mandria si altele | Tina06 | Pocainta | 17 | 27.05.2015 02:34:10 |
haine călugărești | myself00 | Generalitati | 10 | 04.09.2013 12:26:02 |
Despre Arthos, tarnoseala si altele | mirela.t | Despre Biserica Ortodoxa in general | 9 | 25.07.2012 23:16:23 |
Boscoane, farmece si altele | cer_indurare | Slujba inmormantarii | 3 | 07.07.2010 02:49:36 |
adulare, pareri de sine si altele.. | grecu | Preotul | 5 | 11.10.2006 11:58:09 |
|