![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Holy shit... Auzi, viitor popa, ai idee cu ce se ocupa Sf. Gheorghe ca meserie? Sau mucenicii din Armenia, cei 40, in onoarea carora se fac acei colaci minunati, in ce situatie socio-profesionala erau cand au plecat la Ceruri? Ha?
Bre, sinaxarele ortodoxe si catolice abunda in fericiti si sfinti militari. Ups, dupa martorii lu' Ebola si mennoniti, toti sfintii militari e eretici. Asa a hotarat sinodul format din Remus si Emilian ai lui BotoÈ. :))))))) Last edited by Vitiate; 24.06.2015 at 19:18:04. |
|
|
|||
|
|||
|
Individul crede in Biserica Ortodoxa dar numai in aia care este in capul lui, alta mai faloasa si mai corecta pe pamant, nu exista, sunt cazute, cu ierarhi si etc.
Acolo in capul lui el este si Episcop si Conciliu Ecumenic si credincios de rand si dogma si norma. Cu alte cuvinte, perfect previzibil avand in vedere antecedentele, problema e alta, de ce oameni cu scaun la cap hranesc trolul?
|
||||
|
||||
|
Problema, cred eu, este alta: de ce trollului i se permite în continuare să trolleze ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai are o audienta serioasa care il baga in seama :)
|
||||
|
||||
|
Atâta poți să mai spui. Nu sunt sectar. Te iert și eu și Dumnezeu să te ierte.
Citat:
Citat:
Mulți dușmani ai Bisericii lui Hristos s-ar bucura, să fiu banat, știu asta. Tu ești unul dintre acei dușmani. Dar o să te biruiesc de fiecare dată, îți promit. Hristos e Cel care te va birui, prin mine păcătosul și nevrednicul de tot binele. Dar din nou te iert. Și Dumnezeu să te ierte.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 24.06.2015 at 19:34:56. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu când zic că o dai în complexe de grandomanie și te crezi mult mai mult decât ești, tu... vi și confirmi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar nici ție și altor eretici, nu vă dau voie, nu vă permit, să risipiți turma mică a lui Hristos, cât îmi dă Dumnezeu viață în piept. Amin ! Indiferent cum interpretați voi cuvintele. Hristos a înviat !
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Ai mai biruit pe cineva pana acum? Probabil asa crezi tu! Citat:
Deocamdata iertarea ta este fara de sens si ridicola. Intelege, omule! Citat:
Nu ma intelege gresit, nu vreau sa-ti acopar eu gura, fiindca asta este crucea ta si multora de aici care ne-am facut o oarecare idee, ne este mila de tine. Tu poti sa turui mai departe despre iubire si pace, despre smerenie si dragoste, dar esti atat de abstract incat nu doar ca nu convingi, ci starnesti confuzie, iar efectul dorit este de fapt contrar. Nu sunt singurul care a sesizat asta, dintru inceput. Nu stiu, altadata poate as fi folosit cu totul alt limbaj, dar stiu ca nu se cade. Unii au ironizat la scena deschisa, dar tu, orb si surd fiind, n-ai vazut, n-ai auzit si n-ai inteles nimic. OK, ce crezi tu despre ceilalti, te priveste, desi e cam delicat sa sustii ca esti singurul detinator de Adevar, nu doar de pe forum, ci chiar din cadrul Bisericii Ortodoxe, dar daca nu intelegi sa fii mai smerit, macar incearca putin si cu modestia, poate prinde mai bine. Lasa-i pe altii sa se pronunte la adresa ta, ca asa-i omeneste!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Foarte la obiect. Din punctul meu de vedere, n-ai exagerat cu nimic. Doar o singura greseala, ii vorbesti ca unui om normal, care ar putea pricepe totusi ceva. Ori, cazul de fatza e cu totul diferit, asa ca randamentul e aproape de zero. Destinatarul categoric nu se va folosi.
|
||||
|
||||
|
Băbăieți, da' mai lăsați-l în plata Domnului. Pentru voi, dacă nu pentru el.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! | gadescum | Umanitare | 1 | 24.01.2009 20:48:25 |
|
|