![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=17734 Am zis ca e nevoie de semnul ":-)" ptr ca nu poate fi vorba de hectolitri ,sau ca" unii sunt departe", ptr ca nu a venit nimeni.Eh, daca era vorba de un "party" era altceva!!!... se strangeau cu miile, cum a fost cazul unei tinere acum cateva luni, cand a dat din greseala un anunt de invitatie la onomastica pe public. El Facebook, nu are nici o vina dar "mananca" timpul a nenumarati tineri.Parinti care, cum a fost acum cateva zile, cineva mi-a spus "Un var de al copilului nostru i-a facut cont fara ca noi sa stim."Copilul avea 11 ani.Suntem dusi de val, chiar daca noi ca parinti vrem altceva.Feedback-ul societatii e slab, si destule lucruri negative se vor intampla, daca nu esti deloc informat si nu stii despre pericole. Termenul de "prieten" e impropriu, dar fiind folosit induce in eroare,devalorizeaza, notiunea de prieten!Cei care au tradus puteau pune "cunostinte". Cu Facebook e simplu ptr oameni maturi .Multi cu care am vorbit, imi spun"Nu am nevoie de asa ceva!" |
|
|
||||||||
|
||||||||
|
Citat:
Un copil normal, dintr-o familie normala, nu se ducea la parinti cu: "tata, mama, am o problema" ? Se trimiteau reclamatii, si facebook si youtube primesc astfel de reclamatii si se iau masuri, daca era nevoie intervenea si legea, etc. Citat:
Nu cred ca s-a trezit cu respectivii in curte, au "venit" tot pe facebook. Citat:
Citat:
Si ce masuri au luat? Suspectez ca nici una. Au "parental control" pe calculatorul de acasa? Cu certitudine nu au. Daca au Internet si nici un fel de control contul pe facebook e din categoria "raul cel mai mic". Citat:
Parintii doar "teoretic" vor altceva, practic nu isi bat capul. Lasa ca il tine ocupat si imi vad si eu de ale mele. Citat:
Citat:
Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 20.06.2015 at 16:15:37. |
|
|