![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar nu aveti camara,debara,frigider,rafturi? Nu puteti stabili in cursul saptamanii o zi anume pt cumparaturi,cu tot cu liste de produse ,totul calculat si organizat? Si apoi cine a murit daca a poftit o ciocolata si nu a mancat-o? Suntem oameni mari vb aia :) La noi este piata de produse bio numai miercuri si sambata,daca pierd aceste zile adio produse proaspete bio;apoi locuiesc si intr-o zona rezidentiala retrasa care nu are amplasamente comerciale in imprejurimi deci trebuie sa ma gandesc inainte de a ajunge acasa ce imi lipseste caci odata ajunsa nu iti mai trebuie sa te urci iar in masina si sa pierzi o alta ora pe la magazine ca-ti lipseste ciocolata ,paine sau patrunjel. Si daca mi-a lipsit,m-am reorientat am mancat orez daca mi-a lipsit painea,am mancat gem sau fructe daca nu am avut ciocolata etc etc etc ... le-am cumparat ziua urmatoare. Nu intra zilele in sac daca nu putem cumpara ceva duminica;asteptam pana luni. Iar cu apa nu pricep,in fiecare zi trebuie sa ai o sticla cu apa la tine...iar in cazul asta iesi mai ieftin cand cumperi un box de 24 bucati,nu cu sticla din magazin de fiecare data. Cismele ?Fantani ? Mai sunt niste tasnitoare din alea unde trebuie sa pui degetul sa bei dar sa fim seriosi,cine mai face asta? Nu este igienic in primul rand. Pe mine nu ma deranjeaza,poate fi inchis totul Duminica desigur poate cu exceptia Politiei,a Pompierilor si a Spitalului de urgente!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai trebuie si alte servicii de urgenta sa fie active, cum ar fi cele de descarcerare, brigadele anti-tero... Not so easy... |
|
|
||||
|
||||
|
Da de accord...urgentele pe primul plan,nu comertul si entertaimentul.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Noi aici gasim la benzinarii aproape tot strictul necesar inceapand de la lapte pina la mustar de exemplu.