![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da-l incolo de sport si cultura, hai la razboi!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În niciun caz să ucidă noua stăpânire. Creștinii primelor veacuri, n-au ucis pe nimeni din imperiul roman, adică stăpânirea, ci au fost sistematic persecutați, peste 300 de ani, fiind uciși mii și sute de mii în total, și așa stăpânirea s-a uimit de credința lor și imperiul roman a devenit creștin. Așa să facem și azi și până la sfârșitul veacurilor.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
||||
|
||||
![]()
Țara creștinilor e Împărăția Cerurilor, ai cărei cetățeni sunt, nu o delimitare teritorială, organizată cu patimă și pentru patimă, de oameni.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
||||
|
||||
![]()
Scuza-ma, dar vorbesti prostii.
Citeste te rog Vechiul Testament; ai sa vezi razboaie si lupte pentru iesirea de sub stapanirea strainilor... Dupa capul tau, ar trebui sa nu existam ca neam, sa fim supusi toti e cine stie cine; sa nu avem identitate, sa nu ne APARAM TARA si valorile traditionale (alea care-s pe duca - prea putine mai exista), ca sa ce?! Asa ne mantuim?! Lasandu-ne calcati in picioare de cine stie cine are interese sa ne tina cuceriti? Esti liber pentru ca au luptat altii pentru tine; traiesti pentru ca au luptat altii pentr ca parintii tai sa traiasca, si respectul tau pentru eroii nationali e zero?! Daca tot vrei sa taiesti dupa biblie, cu cauti in societatea asta? De ce stai si vorbesti pe internet, de ce detii aparate electrice? Cum se face ca te adaptezi cand iti convine ceva, dar cand nu, preferi sa ramai inadaptat si sa dai vina pe Biblie, ca asa scrie acolo?!
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Când păcatul lor mă afectează, fiindcă își expun public boala psihică, prin asta vătămează copilul meu, și educația creștină a mea și a copilului meu. Am dreptul să-i dau copilui meu orice educație vreau și am obligația să respect oamenii și să-i iubesc. Dar când acei oameni vin la mine pe stradă și-mi spun: trebuie să nu mai fi creștin, atunci am obligația să mă opun lor, cu blândețe. La fel, când oamenii vor să sexualizaze psihicul copilului meu, sau să altereze educația creștinească și mântuitoare a copilului meu, prin prezentarea ca fiind bune căsătoriile și relațiile între persoane de același sex, sau relațiile cu copii, sau incestul, sau relațiile cu animale sau cu morți, am obligația să mă opun, din nou, cu blândețe, dar să protestez și să mă opun. Înțelegi ? Ți-am explicat cât de limpede am putut. Iar cu copii din orfelinat, mama mea, e asistent maternal, are un copil cu hemipareză și handicap mintal grad grav în grijă, și înaintea lui a mai avut 2, de 20 de ani face asta, am vizitat foarte mult orfelinatele, azilele, prin Ascor și pe cont propriu, dar și pentru ajutor și slujirea mamei. Copii din orfelinatele noastre, o duc foarte bine. Nu psihic, dar material, au tot ce își pot dori, chiar mai mult decât copii multor familii de la sat. Dacă ai fi făcut voluntariat pentru crucea roșie, ai fi văzut că copii de la sate, o duc mai greu decât cei din orfelinate. Iar copii, știu ceși doresc. Afecțiune. De la orice om. Nu sexualitate. Copilul e programat genetic de Dumnezeu, să crească cu mamă și tată, cu femeie și bărbat, cu o persoană feminină și una masculină. Cu educațiea părinților, cu bunătatea mamei și cu atitudinile puternice ale tatălui, nicidecum cu dezechilibrați mintal, ca să nu le spun bolnavi psihic, cum studiile pshihologice au dovedit că sunt homosexualii. Sexualitatea proprie se învață, nu te naști cu ea. Omul muritor, e ființă rațională. Adică învață. Ce vede în familie, în anturaj, în mediul în care crește. Ai văzut copii care au crescut printre animale ? Caută pe youtube, e un documentar. Ei se poartă ca animalele cu care au crescut. La fel sexualizarea copiilor, suficient are parte de ea, prin oraș, la femeile desfrânate cu haine mulate sau fără prea multe haine, destul asta, nu trebuie să ma creadă că și bolile psihice, nu sunt defapt boli psihice. Deci nu te naști homosexual, devii, pentru că vrei, totul e ontologic, în subconștient, și semiconștient, prin ce ți s-a petrecut în copilărie. Asta dacă nu intervine harul, să te salveze. Tu nici nu ai credință, Corina. Dacă ai avea, ai avea duhovnic, ai citi din Biblie, din Sfinții Părinți, lecturi duhovnicești, ai cerceta adică credința, ai căuta să o înțelegi. Tu ești creștină doar cu numele, dar ești slujitoare a satanei, ai și spus defapt, că așa să fie, să nu te mântuiești, dacă nu condamni păcatul homosexualității și distrugerea copiilor, prin adopțiile de copii, de oameni dezechilibrați mintal. Și repet, nu pot să-i las să facă ce vor ei de cuviință, fără să mă ridic cu blândețe împotriva păcatului lor, care mă afectează direct. Tăcerea înseamnă acceptare. Iar acceptarea păcatului și a iadului, nu este folos spre mântuire, creștinilor. Nicio sexulitate în public, nu este creștinească, nu este Biblică, nici Patristică, nici măcar oamenii normali, femeie și bărbat, să se sărute senzual, nu este de folos spre mântuire, dintro vastă sumă de păcate, care le naște, spun Sfinții Părinți. Creștinii nu se sărută pe gură, în public, nici dacă sunt căsătoriți, și nu se sărută pe gură niciodată, până la căsătorie. Normal, nici nu se cunosc intim. Și da, dacă educația mea, fără influența sexualizării societății, și fără contactul cu bolile psihice homosexuale, va eșua, față de copilul meu, îi voi spune toată viața mea, în fiecare zi, cât de greșit este ceea ce face, cât de mult supără pe Dumnezeu Treime, cât de mult se depărtează de mântuire, de Rai, de Împărăția Cerurilor, de Biserică, de Sfinți, de Lumină și bunătate, iar când va fi suficient de mare, mă voi călugări, dacă nu am reușit să-l ajut până atunci, iar călugăr fiind, mă voi ruga tot restul vieții mele, pentru sufletul copilului meu, ținut prizonier de vrăjmașii creației, demonii. Știu că vorbesc în zadar cu tine, inima ta nu se schimbă, dacă nu o vrei tu schimbată. Dar te rog, începe să fie creștină. Citește Biblia și Sfinții Părinți. Găseșteți un duhovnic bun, trăitor și îmbunătățit, și prin gura lui îți va vorbi Dumnezeu. Și roagă-te, fiindcă tu nu te rogi deloc. Nu ai nici un strop de har.Și venind harul, vei vedea și vei simți ce n-ai mai văzut și n-ai mai simțit vreodată, anume ceea ce e viața creștinască, a celor blânzi, iubitori, curați, fără patimi, simpli, nevinovați, inocenți, frumoși, transparenți, atenți, răbdători, virtuoși și nobili, așa sunt creștinii...
|
||||
|
||||
![]()
Care blandete?! Cu ce blandete iti expui tu ideile? Cu blandete doresti cstrarea lor?!
Scuza-ma dar deja dai dovada si de ipocrizie... Deci cuplurile hetero care se expun in fata copiilor tai nu te deranjeaza, sa inteleg?! Ai e ai doar cu gayi... Exact, isi doresc afectiune. Bravo. Chiar crezi ca le pasa ca o pimesc e la 2 mame sau 2 tati?! Si, hopa, ca, raman si mamele si tatii singuri. Acolo une e moelul? Si aia sun dezchilibrati mintal ca nu au pe cineva de sex opus cu care sa creasca copilul? Boala psihica incepe sa devina paranoia sta ta, vis-a-vis e oricine care nu ca in modelele biblice. Good luck with that! Pai nah, lasa ca ai tu har si in locul meu; nu-i problema. Cat despre ce citesc si daca citesc din Biblie, asta e deja problema mea, nu a ta. Ca nu am duhovnic, si nii n-o sa am curand, e alta poveste, si am motivele mele. Daca ma rog, e iarasi intre mine si Dumnezeu; nu trbuie sa stie un forum intreg daca eu ma og sau nu. Educatia ta, daca e corecta, nu ar trebui sa esueze nici daca sunt modelele astea in jurul tau. Deci daca, Doamne fereste! educatia ta va esua, inseamna ca responsabilitatea ta pentru asta e zero, pentru ca "a/au fost influentat/influientat de modelele de viata din jurul tau" Pentru ca daca o iei asa, atunci copiii tai vor trebui inchisi in casa pentru toata viata lor, ca sa fi sigur ca educatia ta va da roade. Vezi zilnic tot felul de exemple de exualizare, fie ca vrei, fie ca nu vrei, mai nasoale decat homosexualitatea, dar alea poate pentru tine sunt de fapt mai putin grave. stii ce e interesant, ca viata ta nu pare a fi asa crestinasca cum imi doresti mie. Iti lipseste blandetea, inocenta, iubirea. Ca sa nu zic ca tuturor, fara exceptie ne lipseste viata fara pacat si patimi; nu exista om fara de pacat.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. Last edited by Corinusha; 21.05.2015 at 13:51:39. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai să-ți dau un exemplu. Sclavia. În lumea Vechiului Testament, majoritatea imperiilor și popoarelor aveau sclavi, sau slujitori. Unii erau aspri, alți erau buni cu ei. În fine. Dumnezeu nu a dorit sclavie. Deci ce face Dumnezeu? Spune poporului Lui ales, din care să mântuiască lumea, prin Hristos, evreilor, ca în al șaptelea an, anul sabatic, să elibereze toți sclavii, să-i facă cetățeni liberi, și să-i lase să culeagă și să se hrănească cu holdele și grânele pământului foștilor lor stăpâni. Așa ceva, pentru lumea de atunci, era ceva uimitor, ceva ce nu s-a mai auzit, și nimeni nu mai făcea așa ceva. Deci Dumnezeu nu a spus brusc, să nu mai fie sclavi, dar a luato încet, cu răbdare, pas cu pas, și a desființat sclavia. Asta vedem în Vechiul Testament. La fel și cu războaiele: Dumnezeu a spus clar la Israel: să nu ucizi. Și ei s-au apucat și au ucis, pe cine-au prins. Cu cei vinovat Dumnezeu ? Drept urmare, s-au depărtat de Dumnezeu și fiindcă Dumnezeu nu ajută pe nimeni cu forța, au ajuns robi. Robi la Egipteni, robi la Babiloniei, și robi la Hitleriști, și tot așa. Cu cât faci mai mult rău și nu urmezi și nu respecți, poruncile lui Dumnezeu, cu atât te depărtezi de Dumnezeu mai tare și îți va merge mai rău în viață. Identitatea creștinilor e Hristos. Nu avem nevoie de altceva. Țara creștinilor e Împărăția Cerurilor, care nu are nevoie de apărare. Împărăția Cerurilor, trebuie să o trăim încă de aici de pe pământ. "Pacea Mea dau vouă", spune Hristos. Deci în pace să trăim. "Așa să vă iubiți unii pe alții, precum Eu v-am iubit pe voi. Așa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, ca văzând ei faptele voastre cele bune, să cunoască că Unul este Domnul Dumnezeul vostru", spune Hristos. Deci să fim blânzi, în pace, să iubim, să facem faptele bune, ale luminii, să fim lumini între oameni, sarea pământului. Nu avem nevoie de altceva, decât să fim mulțumiți, să nu ne dorim mai mult și tot mai mult, să nu ne dorim bunăstare materială, conforturi și luxuri. Biserica să fie confortul și luxul și odihna noastră, sfintele slujbe, Biblia, Sfinții Părinți, frumusețea și simplitatea casei noastre, a familiei noastre...
|
||||
|
||||
![]()
pai cum se face ca dumnzeu i-a ajutat pe evrei in razboaie, daca nu era de acord cu ele?!
Sau interpretam si e negru pe alb, clar, din Biblie? De ce in Biserica sa face pomenirea eroilor nationali si a celor care s-au sacrificat pentru eliberarea tarii?! Pentru ca nu-s demni de mantuire? de ce le multumeste si peotul in biserica eroilor? ca au facut niste fapte demne de iad? Si mi zici a nu merg la biserica. Uite ca merg, si am auzit astea nu doar intr-o biserica, ci in toate celor carora le-am calcat pragul (ortodoxe).
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuplurile normale, am mai spus, atâta vreme cât nu se sărută lasciv, nu am nimic împotriva lor, dar când depășesc limitele și granițele moralității și decenței, eticii și educației creștinești, e bine. Când au depășit acele hotare ale mântuirii, sunt în pericol, și eu, dacă tac și accept nebuniile lor, dar mai ales puritatea copiilor, care se sexualizează. Cine nu e creștin, cine nu își dorește mântuirea, cine nu iubește pe Hristos, e alegerea lui, eu nu am nimic cu el. Dacă Dumnezeu nu îl trăsnește în acele momente când face fapte abominabile, ci răsare soarele și peste cei buni și peste cei răi, aduce ploaia și peste cei drepți și peste cei nedrepți, și așteaptă întoarcerea lor, ca și tatăl ce așteaptă fiul risipitor, în pragul casei, așa voi face și eu, dacă sunt creștin. În Biblie, un înger cere lui Dumnezeu să meargă să secere neghina dintre grâu, dar Domnul îi spune: nu cumva să fie atins la secerătoare și un fir de grâu. Deci pentru noi, creștinii, pentru bunătatea și nevinovăția și blândețea noastră, ține Dumnezeu și neghina și nebuniile lumii acesteia. Pentru pustnici, călugări, pentru Liturghie, pentru iubirea curată și frumoasă, plăcută lui Dumnezeu a familiilor creștine, pentru creștini, ține Dumnezeu lumea. Îți amintești, că atunci când doar Lot cu familia lui, mai erau drepți în cetatea Sodomei, sunt avertizați să iasă din cetate, fiindcă va fi trecută prin foc. La fel și azi, când vor mai fi foarte puțini creștini curați și trăitori, în cetatea Pământului, vor fi luați în Ceruri, și pământul se va sfârși, cu foc. Cine are urechi de auzit să audă.
|
||||
|
||||
![]()
si de ce a fost transformata sotia lui Lotin stana de sare (sau piatra, nu mai stiu exact) cand s-a uitat inapoi, nu intleg...
Pai mai sus sareai ca vrei castrarea lor, acum o da la intors..ce sa mai inteleg de-aici?!
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! | gadescum | Umanitare | 1 | 24.01.2009 19:48:25 |
|