![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Iar mai departe, vom vedea ca, dintre toti invatatorii lumii care au intemeiat religii, unul singur a suferit moarte martirica. Credinta intemeietorului este confirmata de sangele intemeietorului intr-un singur caz. Mai mult, toti cei care L-au urmat, cu exceptia "Celuilalt Ucenic", au suferit moarte de martiri. Ei au confirmat cu sangele lor credinta lor, urmandu-si intemeietorul. Pe urma, sa ne uitam la viata acelor multi intemeietori. Cine este ca Domnul ? S-a nascut in saracie lucie, cat a trait pe pamant nu avea unde sa puna capul, a facut gesturi de sclav, cum ar fi spalarea picioarelor, cand a murit a fost pus in mormant de imprumut, din mila primilor enoriasi mai bogati. Asa au fost ceilalti intemeietori de religii ? Asa au fost cei care i-au urmat ? Ia sa vedem un pic viata lui Mahomed. Ia sa vedem un pic viata lui Buddha. Ia sa vedem un pic viata lui Luther, a lui Calvin, a lui Zwingli. Auziti ce spune Sf Ap Pavel: "Fiti mie urmatori, precum sunt eu lui Cristos" (1 Cor 4:17). Cand Pavel spune asta, il crezi. Fiindca Pavel a murit de sabie, pentru credinta lui. Ceilalti: Mahomed, Buddha, Luther, Calvin, Zwingli, Ellen White, etc au murit de sabie, pentru credinta lor ? Daca nu, inseamna ca nu sunt Apostoli ai Neamurilor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ai putea spune ca si Mahomed a murit pentru unificarea lumii arabe, dupa ce a luptat mult sa-i aduca pe toti pe aceeasi cale, sfarsindu-si viata punand bazele vestitului pelerinaj de la Mecca. Stia ca o sa moara, deoarece arhanghelul Gavriil a venit de doua ori in acel ani la el (nu o data cum se intampla de obicei). Nu se poate spune ca a murit pentru neamul si credinta lui? |
|
||||
|
||||
![]()
Da mă.
Fix arhanghelul era! Să știi! Adică același arhanghel care i-a vestit Fecioarei că Duhul Sfânt se va umbri asupra ei!
|
|||
|
|||
![]()
E greu sa stii ce s-a intamplat si ce nu cand vorbesti de fapte de genul...
|
|
||||
|
||||
![]()
Hai nu mă-nnebuni!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Prin urmare, nu vad niciun fel de legatura intre viata exemplara a lui Isus si a primilor Lui urmasi si viata criminala a lui Mahomed si a urmasilor lui. Dimpotriva, doua portrete antitetice ne satu fata in fata. Ce dubiu mai poate fi, ce posibilitate sa te mai inseli in a deosebi credinta cea adevarata de falsele credinte ?