![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intr-o seara ma aflam in vizita la niste prieteni americani ,care au doi copii maricei ,fata 19 iar baiatul 17... Am am intarziat la ei mai mult cu vizita si chiar asteptam sa vina copiii acasa sa vad ce mai fac,caci ii cunosc de cand erau mai mititei. Am tot stat si desi se facuse tarziu nici semn sa vina acasa. Atunci am intrebat-o pe maica-sa cand vin de obicei acasa. 12 noaptea dar nu mai tarziu de 1 !!! Zice:" fata are prieten,baiatul are prietena,sunt linistita ca nu sunt pe invers,nu se drogheaza... Asa deci sa stam linistiti ,sa ne ducem constiinta in vacanta ca pacatele desfranarii sunt mai slabe ,mai neinteresante si chiar banale cand se petrec intre heterosexuali. Abia daca vb de homosexualitate atunci ar trebui sa ne ingrijoram cu adevarat! Iata cum ne pacaleste vicleanul!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|