![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
materiei(vezi mai sus ca a definit expresiile materiei) nu poate sluji lui Dumnezeu.Nu poti sluji la doi stapani.Dumnezeu este opus celor lumesti. Daca slujesti lumii, te indepartezi de Dumnezeu. Una este sa te folosesti de cele lumesti ale materiei si alta este sa ti-o faci zeu/idol spre venerare. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ocultisti, si membrii ale societatilor secrete unde se practica magia neagra. Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Na, păi atuncea dă-i dreptate pur și simplu lui Emilian, și n-o mai lua la întors că a vrut să spună altceva. Fiecare are dreptul la propriile opinii. Știința e rodul diavolului, a ocultismului și a magiei negre, nanocipul e antihristic etc.
Apropo, tu nu te ocupi cumva cu calculatoarele ? Că la profilul tău spune "ingineria sistemelor". |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
acele marturii ale unor savanti despre alti savanti. Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
01110000 01110100 01101001 01110101 00100000 01100100 01110010 01100001 01100011 01100101
|
|
|
|||
|
|||
|
Și ce dacă? Dacă cutare developer de la fedora sau ubuntu ar fi un malahist sau sodomit învederat crezi mă inhibă în a descărca iso-urile alea? Mi se rupe de ce face un om în free time, cît nu distruge natura și nu abuzează/ucide/mutilează copii, cum intr-adevăr fac unele gunoaie din rasa spalacita, membri ai anumitor aglutinari secrete. În ce crede cutare îmi este absolut neutru.
|
|
|