![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
A mai intrat unul sa se distreze.. :)
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Foaaaarte :)
|
|||
|
|||
|
Nu vreau sa te judec,insa din ce observ chiestia asta "Suprema intelepciune este a distinge binele de rau" nu ti se potriveste
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu, suprema intelepciune este a distinge parul lung de cel scurt, tunsura de frizura si parul vopsit de cel nevopsit.
Serios, ai terminat toate virtutile si doar problema asta ti-a ramas?
|
|||
|
|||
|
Celelalte virtuti sunt in curs de expansiune inca,chiestia asta e o problema de moment.De ce? ei bine de aproape 1 an am hotarat sa imi las parul lung deoarece m-am gandit ca asa e bine fiindca din ce stiu eu si Iisus il avea lung,insa in aproape 1 an de abea o crescut...nu mai am rabdare sa astept inca 1 an pentru a il putea prinde in coada ca sa imi stea si mie bine sa nu il mai bata vantul etc. Recent am vazut la un tip pe net o frizura super care necesita si vopsire si par scurt si deaia acum sunt pe ganduri.Daca biblia interzice paru scurt si vopseaua nu o sa adopt frizura ce am vazuto si o sa am rabdare cu parul lung fiindca nu am ce face.Ai priceput acum domnule :D ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.bibliaortodoxa.ro/cautare...83rul&carte=-3 Insa eu iti subliniez ca grija de trup(par) sa nu o faci spre stimularea poftelor, adica spre atractia trupesca; de aceea calugarii isi lasa barba si par lung fiindca ei le accepta asa cum le-a dat Dumnezeu, nu se... "cosmetizeaza". In mesajul tau am subliniat cateva cuvinte care mie-mi sugereaza ca tu vrei sa arati atragator...
|
||||
|
||||
|
Parul la barbati este preferabil sa fie mai lung, astfel se poate lovi o tinta mai indepartata si se poate folosi cu succes la autoaparare. Nu trebuie vopsit, eventual dat cu ulei pentru a nu se crapa lemnul.
|
|
|
|||
|
|||
|
Aici e la moda raspunsurile in batjocura?? daca stiam asta nu as mai fi intrat <.<
|
|
|
||||
|
||||
|
Stai linistit, ca nu o sa faci multi pureci pe aici.
|
|
|