![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu eu, aia de la radio aveau intr-o dimineata...
Doamne fereste, eu nu vreau sa se ajunga la asa ceva...sau sa se trezeasca vreunul de la mine din casa sa comenteze ca de ce nu-i da popa bon fiscal sau factura pt sfestanie sau pt botez, ca pe ai mei ii vad in stare de asemenea glume proaste... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Si la ce imi foloseste ? Particip cu ea la vreo loterie, imi deduc cheltuielile,macar, la sfarsitul anului cand imi vine fisa fiscala ? Sau pot sa decontez pe firma, daca fac sfestanie la locul de munca ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am o intrebare ( imi sta pe gand de mult ). Magazinele bisericesti sunt considerate activitati comerciale impozitabile? Sau strangeri de fonduri? |
|
|
|||
|
|||
|
Nu e o tranzactie comerciala.
Primesti un serviciu gratuit si faci o donatie in acelasi timp. Magazinele AFIK sunt ca orice magazin, cu casa de marcat, etc.
|
|||
|
|||
|
A, si daca nu donezi, nu beneficiezi de acel serviciu gratuit. Am inteles.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu neaparat. Poti sa-l soliciti in alta parte. Si nu cred ca ar fi asa mult de mers incat sa nu gasesti pe cineva care sa nu ti-l ofere gratis, tu sarman fiind.
Dar realitatea este ca pe o nunta se sparg de cateva zeci de ori mai multi bani decat se dau preotului. In plus, unii vor musai in locul ala, ca e in centru si alea alea. Si stii cum se zice, prostia si fudulia vin si ele cu o taxa.. :) Iobagului roman de ce crezi ca ii ia Statul 60-70% din venituri?