![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De ce, dupa ce argumentele unui om au fost demonstrate ca sunt gresite, dupa ce a fost aratat ca este paralel cu stiinta, ca are doctoratul de la o universitate fantoma cu sediul intr-o casuta de 20 de m2, care are in cazier si infractiuni de spalare de bani, mai exista oameni care il sustin din toata inima? E o dilema pentru mine. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu stiu daca s-a sau a fost sinucis. :)
Citat:
Pentru ca am propriul creier, eu pot cantari lucrurile si pot ajunge la concluzia ca in dosarul Valiza de exemplu, lui Becali i s-a facut o mare nedreptate. Altii gata, aud la TV ca e corupt -> e corupt. La fel stau lucrurile si in cazul lui Hovind. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nici Becali n-a fost cuminte. Acum poate s-a cumintit. Dar cand se stie ca Hovind este un fals profesor de... ce zice el ca e, atunci de ce il mai urmeaza lumea? Din nestiinta sau comoditate? |
|
|
||||
|
||||
|
Din prostie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Adica gata, daca unul e cine stie ce profesor universitar asta inseamna ca nu bate campii si nu o sa-ti bage in cap credintele sectei lui formate din profesori universitari. Din punctul asta de vedere Einstein era un terchea berchea, cred ca l-au dat si afara din facultate sau oricum s-a lasat el. Mai tarziu s-a dus iar dar nu prea dadea pe la cursuri si a trecut ca gasca prin apa.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Problema e câtă credibilitate are unul care se dă profesor și constatăm că nu este, așa ca în cazul lui Hovind. Pentru că în lumea în care învățământul mai are un oarecare nivel (mă refer la secțiunea transversală, nu la nivelele superioare) un om cu pregătirea lui Howvind nu ar fi considerat calificat să predea la nivel de liceu. |
|
|
|||
|
|||
|
V-ati prostit toti. Nu e calificat sa predea la nivel de liceu.
Uite ca totusi a facut-o. Cum iti explici asta ? |
|
|