![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu ca prezenta harului nu duce la asemenea manifestari, de urlete si strigate, de infierbantare fizica si psihica. Astfel de lucruri se petrec la catolici, dar la noi, in Ortodoxie, eu consider ca e ceva strain de credinta noastra.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din ce scrie si ce ziceau si comentatorii acele persoane sunt crestini arabi. Dar multi arabi care nu-s musulmani sunt monofiziti si chiar catolici. Ai si raspunsul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranta ortodocsii poarta o tacere pioasa, strigatele vin doar de la monofiziti sau catolici, cum se poate altfel?
![]() Ca si cele ~ 20 milioane de avorturi din Romania in 2 decenii le-au facut aia 10% catolici, musulmani, neo-protestanti, atei, etc. nu buna fibra de dreptcredincios ortodox infailibil.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina sfanta de la Ierusalim | mihai_1991 | Intamplari adevarate | 195 | 05.05.2011 23:34:45 |
Lumina de la Ierusalim | Baciu Ciprian | Intrebari utilizatori | 0 | 03.04.2010 16:04:00 |
Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 17:56:11 |
|