![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
salut am 22 de ani si sunt studenta ...acum 3 ani am intalnit un musulman care a venit in romania cu niste trebuiri (lucra atunciin craiova orasul meu) si ne-am indragostit si de atunci suntem impreuna insa vrem sa ne casatorim dar familia mea nu este de acord cu religia lui ....ce sa fac de muuult timp sunt in situatia asta si chiar nu stiu ce sa fac asa ca va rog pe voi sa imi spuneti ar trebui sa ma convertesc el nu imi cere asta insa nu vad cum altfel sa ne casatorim....a si nu mai spun ca familia mea nu ar acepta. va rog sa imii spuneti ce credeti si sa imi lasati niste iduri ca pot sa va intreb mai multe lucruri va rog adresa mea este ioana2007200@yahoo.com
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ioana draga, religia musulmana e religie antihristica, dar Dumnezeu nu a urat pe nici un om, pe nici un pagan, ci din multzi pagani a facut sfintzii Lui (Hristos) cei mai mari...
Deci daca nu reusheshti sa-l aduci la dreapta shi adevarata credintza care este buna ortodocsie, singura mantuitoare, in Cer shi pe Pamnat, shi nu doreshte sa se casatoreasca in ortodocsie inseamna ca el nu te iubeshte ci il iubeshte pe nefartate shi doar vetzi ajunge la nesfarshite discutzii shi contraziceri ca in final sa accepti sa fi o cadana de harem care vei avea un pretz in aur ca pentru orice camila sau asin. Asha ca parintzii tai itzi vor binele, dar shi iubirea conteaza foarte mult ca e data de la Dumnezeu.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
C-tine constantine, de ce ai inlocuit nefartate cu Mahomed, ca eu ma refeream la dracul care l-a ispita shi la transformat in profet pe Mahomed, ca doar mahomed era un om foarte inshelat.... iar daca acela il iubeshte mai mult pe Mahomed, un om inshelat, decat pe singurul care ne Mantuieshte atunci fireshte ca ei ii este mai de folos sa-l lepede pe arab care n-o iubeshte din moment ce nu-i doreshte adevarata mantuire impreuna cu el shi cu Hristos ci doreshte doar o respectare a ashazisei lor religii.
Deci nu schimba in text ca eu altceva am afirmat.... dar e drept ca se putea intzelege shi asha, doar ca mahomed nu e dracul, ci dracul la inshelat iar asha a dus in ratacire, mii de ani, multzime de arabi nenorocitzi... de propria lor acceptare a inshelarii unui mare inshelat. |
|
|||
|
|||
![]()
sau de ce te-ai intristat, poi acolo banui ca v-a duce dragostea fara Dumnezeu prin religia lor, mai devreme sau mai tarziu, la schimburi comerciale ce acopera dreptatea lui Dumnezeu.... iar pretzul respectiv in aur, camile sau asini il cere satana shi nu Hristos... el doar eventual ne ajuta sa platim cezarului ce-i al cezarului.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ioana, nu la ni cauta sfaturi, ci la un duhovnic . Este cineva din Craiova care ar putea sa o indrume inspre un duhovnic?
Te poti duce la o manastire unde ai ocazia sa vezi cum au uitat de tot ce este lumesc cei ce Il iubesc pe Dumnezeu(cate sacrificii fac crestinii) si acolo poti intreba un preot despre problema ta . Nu trece la islamism , nu vei avea bucurie. Iisus si Sfintii sai se intristeaza pentru fiecare din noi care greseste...cineva acolo sus te cunoaste, cunoaste durerea ta, cunoaste sufletul tau si stie fiecare gand al tau. TU esti importanta pentru Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Si in plus, esti tanara. Nu pierzi nimic daca mai astepti, Dumnezeu va vedea sacrificiul tau si te va rasplati pe masura, fii sigura. Sunt convinsa ca iti va trimite un sot crestin alaturi de care sa fii fericita.
P.S: eu am 23 de ani, am un prieten crestin ortodox de 2 ani. Mergem impreuna la biserica, postim impreuna,etc.. dar stiu ca pe Dumnezeu Il iubesc si daca prietenul meu nu se dovedeste a fi un bun crestin, oricand il aleg pe cel ce m-a creat si ma iubeste asa cum sunt, ma iarta si ma ajuta. Viata asta este enorm de scurta in comparatie cu "vesnicia". Mereu cand gresesc ma gandesc la pacatele mele, la faptul ca nu suport sa mi se faca macar un masaj anticelulitic..ma infioara gandul la chinurile diavolilor care nu au sfarsit.. |
|
|||
|
|||
![]()
Întâi as vrea sa spun ca exista mitul ca arabii ar fi virili, când de fapt, potrivit studiilor, sunt în coada clasamentului pe popoare, fiind întrecuti chiar si de catre chinezi, pe primul loc fiind francezii, urmati de români.
În al doilea rând, un pagân e o pestera de demoni. Nimeni din româncele casatorite cu arabi nu a fost fericita, fie ca a ramas (nominal) crestina fie caa trecut la islam. Pe un alt forum era cineva care lucra la un birou ce se ocupa cu aspecte ale emigratiei si a avut ocazia sa cunoasca astfel de românce si a relatat aceasta stare de ne-ispravire care caracteriza viata lor. |
|