Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.02.2015, 16:08:23
centesimusvicesimusoctavus's Avatar
centesimusvicesimusoctavus centesimusvicesimusoctavus is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2014
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Nu la banare ma refer, eu nu sunt fanatic ca altii de pe aici, ci la demonstratiile in care te-a invins.
Dacă am fost ”învins” prin neprezentare, îmi prezint scuzele, nu e vina mea. Deocamdată, ”ostilitățile” continuă... ce se va întâmpla cu noi nu contează, mult mai important e că Adevărul va triumfa!
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2015, 16:58:45
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de centesimusvicesimusoctavus Vezi mesajul
.... ce se va întâmpla cu noi nu contează, mult mai important e că Adevărul va triumfa!
Adevărul a triumfat deja, frate. Hristos a înviat din morți!
*
Adevărul nu voiește să triumfe fără noi, frate...
Lui Îi pasă cu desăvârșire de noi, de ceea ce se întâmplă acum și de ceea ce se va întâmpla cu noi pururea și în vecii vecilor.
Atât de mult Îi pasă de noi, încât Adevărul Întrupat S-a răstignit pe Cruce pentru noi, a pogorât la iad pentru noi, S-a înălțat la Ceruri pentru noi și șade la dreapta Tatălui tot pentru noi, ca să judece vii și morții, adică pe noi.
Iar Cerul și Pământul este pregătit și gătit tot pentru noi.

Așadar dacă Adevărului îi pasă atât de mult de noi, oamenii, precum cunoaștem bine noi creștinii,
cum poți să spui "ce se va întâmpla cu noi nu contează"? Ba contează, e singurul lucru care contează cu adevărat, atât pentru noi cât și pentru Dumnezeu Cel Viu, Creatorul și Proniatorul nostru.

P.S. Tudor, venit lângă mine între timp, adaugă: "Dumnezeu nu ne-a făcut degeaba. Nu Îi este indiferent ce se întâmplă cu noi."

Last edited by Ioan_Cezar; 26.02.2015 at 17:23:11.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2015, 17:15:34
centesimusvicesimusoctavus's Avatar
centesimusvicesimusoctavus centesimusvicesimusoctavus is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2014
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar Vezi mesajul
Așadar dacă Adevărului îi pasă atât de mult de noi, oamenii, precum cunoaștem bine noi creștinii,
cum poți să spui "ce se va întâmpla cu noi nu contează"? Ba contează, e singurul lucru care contează cu adevărat, atât pentru noi cât și pentru Dumnezeu Cel Viu, Creatorul și Proniatorul nostru.
Foarte adevărat ce spui, perfect de acord cu tine. Eu mă refeream doar la ce se petrece cu noi pe acestă bucățică de spațiu virtual. În rest, Dumnezeu să ne ajute pe fiecare!
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor.
Reply With Quote
Răspunde