![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Dacă am fost ”învins” prin neprezentare, îmi prezint scuzele, nu e vina mea. Deocamdată, ”ostilitățile” continuă... ce se va întâmpla cu noi nu contează, mult mai important e că Adevărul va triumfa!
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
* Adevărul nu voiește să triumfe fără noi, frate... Lui Îi pasă cu desăvârșire de noi, de ceea ce se întâmplă acum și de ceea ce se va întâmpla cu noi pururea și în vecii vecilor. Atât de mult Îi pasă de noi, încât Adevărul Întrupat S-a răstignit pe Cruce pentru noi, a pogorât la iad pentru noi, S-a înălțat la Ceruri pentru noi și șade la dreapta Tatălui tot pentru noi, ca să judece vii și morții, adică pe noi. Iar Cerul și Pământul este pregătit și gătit tot pentru noi. Așadar dacă Adevărului îi pasă atât de mult de noi, oamenii, precum cunoaștem bine noi creștinii, cum poți să spui "ce se va întâmpla cu noi nu contează"? Ba contează, e singurul lucru care contează cu adevărat, atât pentru noi cât și pentru Dumnezeu Cel Viu, Creatorul și Proniatorul nostru. P.S. Tudor, venit lângă mine între timp, adaugă: "Dumnezeu nu ne-a făcut degeaba. Nu Îi este indiferent ce se întâmplă cu noi." Last edited by Ioan_Cezar; 26.02.2015 at 17:23:11. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor. |
|