![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Întreb pentru că părerile pe care le-am auzit sunt atât de diverse încât chiar nu știu. Ele merg de la a considera că propaganda homosexuală se reduce la îndemnurile de a întreține acte homosexuale și până la a considera că spunerea adevărului despre homosexuali și homosexualitate sau orice informație pozitivă despre un homosexual (chiar dacă este adevărată) este propagandă homosexuală. În Rusia dacă spui că Ceaikovski sau Șostavovici (Shostakovich) au fost homosexuali ești acuzabil de propagandă homosexuală. Last edited by MarcelEmil; 11.02.2015 at 14:39:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Alta acum, Pavel a fost si el homosexual pentru ca asa spun psihanalistii lu peste. E rau cand ne lipseste simtul masurii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Am scris aici, acum câteva ore, că din punctul meu de vedere psihanaliza este o pseudoștiință.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai si atunci ce rost avea sa scrii acest lucru ?
Cu homosexualitatea e simplu - dpdv crestin, comportamentul homosexual este un pacat. Nici nu avem ce discuta. Oricum romanii ortodocsi sunt asa de comozi incat nu or sa le bata la usa homosexualilor niciodata incercand sa-i schimbe. Se pare ca mai curand lucrurile functioneaza invers. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar nu inseamna ca ceea ce e comod si usor e bine. Comod si usor este sa nu lupti si sa te lasi in voia instinctelor, de orice natura. Dar dpdv al mantuiriii, este un comportament districtuiv. A lupta dimpotriva, este constructiv pentru fiinta ta spirituala. Sigur, cand n-ai repere crestine, poti sa crezi orice altceva.