![]() |
![]() |
|
|
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Carnetul de sanatate, cu timbrele cu cotizatia, lunara parca, etc. Citat:
Ceea ce era mai important/interesant, afectiunile lor, nu erau in baza de date. Probabil investitia in sistemul de carduri ascunde o investie si mai importanta, aceea in "dosarul electronic de sanatate" care e primul pas spre privatizarea serviciilor de sanatate, care se vor traduce in servicii mai putine si mai scumpe. Calitatea ma indoiesc ca va creste substantial. Citat:
Citat:
Ca sa vezi de unde tocmai a sarit iepurele. Surpriza, surpiza.. Ar putea sa te duca mintea sa pricepi ca daca era ceva de obisnuit pe cineva, incepeau si cu alte natiuni gen englezii - destul de cretini si care oricum au inghitit toate fazele cu homofobia si antifamilia, sau germanii care sunt mai disciplinati si nu comenteaza sau in paralel cu polonezii (acolo daca primeau binecuvantarea BRC nu comentau iarasi) etc. La englezi chiar incepuse ceva in sensul asta, dar pur si simplu au renuntat la tot cand era totul deja destul de avansat, si asta nu pentru ca vezi Doamne, cetateanu a fost ingrijorat si a iesit in strada si etc. pur si simplu o decizie de sus, nivel politic, nasoala zi pentru cei care cred in conspiratii mondiale care detin controlul universal. Citat:
Care multi, de unde ii toti scoateti, ce statistici ati facut in sensul asta? Sunt cateva mii de preoti in tara asta, eu unul n-am auzit de 10 care sa aiba o problema in sensul asta. La manifestatiile alea iarasi, au fost cateva zeci, cu maicute cu tot. Citat:
Citat:
Semnul apocaliptic, iarasi? Aceleasi interpretari stupide, sectare, ne-ortodoxe, date Apocalipsei? Citat:
Si care se intampla si in prezent, si nu apar duhovnici care sa zica sa mancam sanatos, exclusiv ce cultivam cu manuta noastra, etc. amenintandu-ne in schimb cu excluderea de la Sf. Taine daca nu facem asa. Si daca vrei sa te opui la asa ceva, o faci aratand cu degetul exact asta, nu urland isteric "sunt ortodox si nu accept semnul fiarei". Citat:
Daca ai zis "sandvici" si "semipreparate" nu stiu la ce te mai asteptai.. Ca sa nu zic ca nesanatos nu inseamna neaparat "gras". Daca erai mai atenta, iti dadeai seama ca totul se raporteaza strict la cantitatea de grasime ceea ce e fff. gresit. Citat:
Citat:
O bajbaiala ridicola gen: "Eu nu inteleg de ce, deci trebuie sa fie ceva suspect, acum sau pe viitor deci trebuie sa fim contra". Absolut penibil, clar. Citat:
La ora actuala orice medic poate prescrie retete pentru orice pacient, fara sa fie macar fizic in cabinet. Adica tie, platitor de taxe iti poate spune ca "nu se mai da compensat" si el in spate poate sa taie 100 retete pentru oameni din evidenta sa care nu i-a vazut niciodata la ochi, si de pe urma carora, in combinatie cu ceva farmacie sa scoata o gramada de bani. Ori, nu vor mai putea asta fara ca aia 100 sa vina efectiv in cabinet cu cardul, sa-l introduca in citor + PIN (ca la bancomat). Ori, daca te duce capul, poate imi explici si mie cum se poate evita lucrul asta daca autentificarea se face "cu adeverinta". Oricum, inca o data, cred ca mai mult ii intereseaza ca afectiunile sa fie trecute acolo, atat ca evidenta statistica pentru firmele de asigurari cat si ca istoric, pentru aceleasi firme, pentru ca nu-ti va asigura nimeni tratamentul pentru bolile cronice care deja le ai. Personal, am "senzatia" ca se va renunta la card, pana la urma (va deveni mai mult facultativ) ca e un sistem prea dificil si prea tehnologic pentru constiinta romanului de rand, dar nu si la introducerea afectiunilor in baza de date. Cretinii cipofobi vor rasufla usurati si vor merge la medic cu zambetul pe buze, ca datorita lor s-a amanat Apolipsa, ingrasand baza asta de date care se va intoarce impotriva lor si asa, fara card. Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.02.2015 at 00:00:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aline, draga, nu-i frumos sa tot jignesti in stanga si in dreapta. Uite, eu m-am obisnuit cu ,,complimentele" de acest fel. Le vad postate pentru a nu stiu cata oara. N-ai putea sa mai schimbi registrul verbal, totusi? Nu-ti face cinste, indiferent cine esti si ce urmaresti prin astfel de vorbe. Cauta sa dai dovada de toleranta, ca doar ai vederi inaintate, nu ca altii. Asadar, de ce te enervezi in asa hal cand auzi ca unii nu vor carduri de sanatate si iti explica si de ce? De ce tii mortis sa-i umilesti pe cei care au opinii contrare? Asa prevede regulamentul forumului? Spune-ti parerea fara a umili pe nimeni, caci asa e corect. Uite, te imit si eu, sa vad daca-ti place. Asadar, limbajul tau se aseamana cu a unui drogat crestinofob. Nici pic de respect fata de marii duhovnici crestini! Nimic, frate. Tu vrei sa fii formator de opinie care sa arati directia in care trebuie sa mearga crestinii. Ei, bine, ce te faci, ca, iata, cu toate injuriile tale crestinofobe, multi nu te asculta. |
|
|||
|
|||
![]()
Microcipul - Un evreu desconspira planurile sioniste
https://www.youtube.com/watch?v=b0D0g_JoevY ,,Daca evreii nu au nicio problema fata de cipuri, n-ar trebui sa aiba nici celelalte religii!". Mai, sa fie! Pai au citit si evreii Apocalipsa crestina? Sa citeasca, sa devina crestini si atunci o sa-si faca probleme si ei. Se mizeaza pe rolul ierarhilor ortodocsi... Un alt adevar spus in acest interviu. ,,Dracul nu exista in religia evreiasca"..., asadar... Parca in Vechiul Testament exista, totusi... Dorinta de control e explicit prezentata, inclusiv prin microcip implantat. |
|
|||
|
|||
![]()
Cartea Apocalipsei este foarte înaltă (pentru mintea noastră) și alegorică, și au fost chiar sfinți părinți care nu au îndrăznit să o interpreteze.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici macar patriarhul Daniel...
Sfantul Paisie Aghioritul, Parintele Justin si altii care au mai spus lucrurilor pe nume trebuie denigrati, caci nu mai sunt la moda! Sunt ,,shizofrenici paranoici si cipofobi sectanti", dupa cum afirma AlinB. Am auzit pe unii ca ar fi bine sa se darame si bisericile... Sa nu ne inghesuim sa ne modernizam peste masura, ca ne da Dumnezeu un ,,modernism'', de nu-l vom putea duce. Inapoi la cuvintele marilor duhovnici ortodocsi, nu la dracisme moderniste! |
|
|||
|
|||
![]()
DE CE RESPINGEM CATEGORIC CARDURILE ELECTRONICE DE SĂNĂTATE ÈI ACTELE BIOMETRICE (CU CIP RFID)
https://prosistemhaha.wordpress.com/...e-cu-cip-rfid/ |
|
|||
|
|||
![]()
Antonia, iartă-mă, nu vreau să insinuez ceva. Îngăduie-mi să te întreb:aparatura medicală, apartura electronică și electrocasnică, liftul, autobuzul, avionul, trenul, mașina și toată tehnologia modernistă sunt lucruri drăcești?
Last edited by ovidiu b.; 10.02.2015 at 11:38:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chit ca interpretarile lor sunt furate de la "fratiorii" sectari (nici un ortodox n-a venit cu astfel de interpretari pana la ei) acum nu mai sunt sectari inselati de draci, sunt luminati de "duhul". Care duh, stim noi. Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 10.02.2015 at 12:44:19. |
|
|||
|
|||
![]()
,,Shizofrenici paranoici si cipofobi sectanti", toti, in frunte cu Sfantul Paisie Aghioritul, parintele Justin, alti preoti romani, rusi si sarbi, asa cum ne marturiseste AlinB. Curat, ortohotie autentica!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nee, sa refera strict la 1-2 postaci de pe aici de pe forum, aia cu cu "argumente" de youtube si literatura neoprotestanta si cu radiografii cu cipuri in maselutza.
Si sigur, pentru 5-6 care au afirmat ceva, chiar afirmatii ridicole uneori, aialati cu miile ii puteam arunca la gunoi, nu sunt buni. Cand ai sa ai dovezi ca au fost alesi ca Papi infailibili ai ortodoxiei sa le postezi aici, sau pe youtube, poftim.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 10.02.2015 at 13:57:38. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|