![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu-ti explune parerea pe forum decat daca este catalin2 de acord cu ea" |
|
|||
|
|||
![]()
Tu nu poti intelege ca e un forum ortodox.
|
|
|||
|
|||
![]()
Care are optiunile "Ortodox/Catolic/Protestant/Alta Confesiune" la profil. Deci este un forum ortodox pentru toata lumea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Prostia asta am mai auzit-o si la altii. Sunt sectiuni si de vrajitorie, alte religii, asta sunt subiecte de discutie, nu inseamna ca avem si cercul vrajitoarelor. Poate intra oricine, dar nu poate scrie orice, vezi regulamentul forumului.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eh nu te supara dar nu numai Catalin nu e de accord... mai multi printre care si eu cred ca tu ai merita banat iti faci de cap pe aici.
|
||||
|
||||
![]()
Deci , in concluzie, BOTEZUL ERETICILOR E VALID SAU NU? Asta vreau sa stiu , iertare !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da si nu. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e valid decat botezul In Biserica Ortodoxa, celelalte nu sunt biserici si nu au taine. Citeste mesajele mele.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cineva mi-a trimis un videoclip, probabil sa-mi fac si eu o idee cum e cu botezul ereticilor. Oare cum poti sa convingi niste bieti naivi ca totul e o cacialma si ca ceea ce se intampla acolo nu inseamna nici pe departe botez, ci o blasfemie si o ratacire pentru care vom da socoteala...
Iata si clipul: https://www.facebook.com/DINOoffice/...2412942506846/