![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Atenție preoților! Patriarhul Kirill: âDocumente electronice contribuie la controlul total asupra individuluiâ
![]() De foarte multe ori noi, ortodocșii anti-globalizare, suntem umiliți Èi persecutaÈi chiar și în biserici. În unele cazuri, preoÈii ajung pînă acolo că refuză să împărtășească mirenii care refuză documentele electronice. Iar unii dintre preoți susÈin deschis ca oamenii să primiească numere și documente antihristice.â Imprimați aceste cuvinte ale patriarhului Èi dați-le spre citire acelor preoÈi care susțin primirea documentelor electronice, întrebîndu-i în acelaÈi timp: âSunteti împotriva Patriarhului?â Patriarhul Moscovei Èi al Întregii Rusii Kirill cheamă autorităÈile să lase cetăÈenilor dreptul de a alege între a primi noile documente electronice sau de hârtie, pentru a reduce posibilitatea în viitor, de a fi stabilit un control total asupra individului. âMulÈi oameni sunt preocupaÈi de invazia în viata lor a inovaÈiilor legate de mijloacele electronice de colectare și prelucrare a datelor personale, care de altfel măresc controlul asupra individului, Èi nu numai de către stat, precum Èi de orice alte organizații care deÈine aceste tehnologiiâ â acestea sunt spusele Patriarhului în cadrul unei reuniuni parlamentare de Crăciun, în Duma de Stat, după cum menționează RIA Novosti . Potrivit Patriarhului Kiril, în adresa sa vin mii de scrisori, care exprimă dezacordul prvitor la introducerea noilor tehnologii de identificare fără a exista alte alternative. Potrivit Patriarhului, autorităÈile de stat primesc nu mai puÈin scrisori cu plângeri similare. âSunt convins că oamenii ar trebui să aibă dreptul de a alege de a obÈine un document de identitate, sub formă de carduri electronice de plastic sau în formă tradiÈională, folosind sau nu mijloacele electroniceâ â a spus Patriarhul. Sursa: http://russian.rt.com/article/70 http://www.aparatorul.md/atentie-pre...a-individului/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un interviu interesant, S-ar putea sa va faca mai putin paranoici. |
|
|||
|
|||
![]()
Exista destui interesati direct sa obtina cat mai multe avantaje din povestea cu cardul. Altminteri, de ce s-ar trudi sa le promoveze?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai ai motivul spus de un medic chiar in interviul de mai sus:
"- În concluzie la ce e bun cardul? - Pentru verificarea medicilor care fac măgării. Pentru pacient nu aduce niciun beneficiu. Până acum noi puteam să susÈinem într-o lună că l-am văzut Èi pe tata lui Ètefan cel Mare. Că nu putea casa de asigurări să ne verifice câÈi pacienÈi am văzut. Decât prin sondaj, aleatoriu⊠să fi avut numărul de telefon al tatălui lui Ètefan cel Mare⊠practic imposibil. De acum, dacă nu introducem cardul tatălui lui Ètefan cel Mare în aparat, el nu apare în sistem, deci casa nu ne mai crede că l-am văzut Èi consultat." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca n-ai card, asta nu inseamna ca nu esti in sistem.Esti in sistem doar ca nu te-ai logat.Dar esti in sistem si indiferent ca vrei sau nu contul tau din sistem este/sau va fi populat cu dosarul electronic medical in care vor fi trecute toate bolile si tratamentul prescris, indiferent daca ai card sau nu. Toata lumea este in sistem. Sunt curios insa, cati din cei care nu accepta cardul asta, au card de transport in comun/metrou ? Ca acel card este mai expus decat cel de sanatate. Pe cardul de transport in comun/metrou iti este scris direct pe el Numele si Prenumele precum si CNP-ul, ca sa-l vada controlorii de transport si ocazional si altii. ![]() Deci cum e pana la urma ? Ne speriem ca trebuie sau ne speriem in functii de anumite psihoze ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by antoniap; 24.01.2015 at 11:26:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci stai putin, tu accepti card de transport, card de la farmacii, dar card de sanatate e mai special ? Sau cum ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am abonament pentru transport, ci doar portofel electronic nenominal. Nu am card bancar. Ma lipsesc si de avantajele oferite de farmacii, altminteri n-as spune nimic. Nu o spun spre lauda mea, ci spre slava lui Dumnezeu, Caruia Ii multumesc. |
|
||||
|
||||
![]()
Săptămâna trecută mi-au cipuit câinele. Acum pot spune și eu că e un câine dat dracului.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce gluma, hai sa radem. Mai mult de atat nu poti?!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|